ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δεδομένα για Ντιγκινί: Η επιθυμία για παραμονή και το νέο συμβόλαιο…

Από την Κύπρο προέκυψε τις τελευταίες ώρες ενδιαφέρον για τον Νικολά Ντιγκινί, από την ίδια ομάδα που ενδιαφέρθηκε και για τον Μάρτιν Τόνσο, τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γάλλος επιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει με τον Άρη το ερχόμενο καλοκαίρι, επιθυμεί την παραμονή του στους “κιτρινόμαυρους”, όπως ομοίως και η ίδια η ομάδα.

Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει συμφωνία, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο κυπριακός σύλλογος και να πείσει τον Νικολά Ντιγκινί να μετακομίσει στο Νησί.

Η προσφορά του Ντιγκινί στον Άρη έχει εκτιμηθεί δεόντως, ενώ παρά το ντεφορμάρισμά του το τελευταίο διάστημα, θεωρείται βασικό γρανάζι της φετινής ομάδας. Κουβέντα που έχει ειπωθεί στον Γάλλο, τα τελευταία 24ωρα…

Όλα θα κριθούν στην συνάντηση που θα έχει η πλευρά του Ντιγκινί με τον Άγγελο Χαριστέα, όπου θα συζητηθεί εκ νέου η ανανέωση της συνεργασίας τους. Εφόσον παρατηρηθεί και πάλι χάσμα στο οικονομικό σκέλος της συζήτησης, τότε όλα θα είναι και πάλι ανοιχτά.

Μέχρι τότε, όμως, είναι δεδομένη η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο…

 

To Top