ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σκανάρει” τον Έλληνα… Αρειανό Βίκινγκ Δημητριάδη, συμπαίκτη του Σούντγκρεν!

Ο Άρης συνεχίζει τις μεταγραφικές του ανιχνεύσεις ενόψει της ισχυροποίησης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν και μια από τις περιπτώσεις που τσεκάρει είναι αυτή του… Έλληνα Βίκινγκ Παναγιώτη Δημητριάδη, συμπαίκτη του Ντάνιελ Σούντγκρεν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Η Σουηδική “παροικία” μπορεί να… αυξηθεί μια και μετά τον Ντάνιελ Λάρσον και την προ των πυλών έλευση του Ντάνιελ Σούντγκρεν, οι κιτρινόμαυροι “σκανάρουν” την περίπτωση του ομογενή από την Σουηδία Παναγιώτη Δημητριάδη, επίσης ποδοσφαιριστή της πρωταθλήτριας Σουηδίας.

Ο Δημητριάδης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως στόπερ, είναι 32 χρόνων και ήδη φέτος έχει αγωνιστεί στα έξι από τα επτά παιχνίδια της ΑΙΚ στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Είναι γεννημένος στην Στοκχόλμη και ξεκίνησε από την ομάδα Νέων της ΑΙΚ, φορώντας τις φανέλες αρκετών ομάδων της Σουηδίας, αλλά και της Τουρκίας (Γκεντσλερμπιρλιγκί, Γκιρεσούνσπορ) έχοντας συνολικά 269 συμμετοχές με 30 γκολ και 23 ασίστ.

Θεωρείται έμπειρος παίκτης, που παίζει σε πολλές θέσεις και της άμυνας και του κέντρου και η περίπτωση του είναι στην λογική μιας αξιόπιστης λύσης ενόψει και των τριών υποχρεώσεων σε Ελλάδα (πρωτάθλημα, κύπελλο) και Ευρώπη (Europa League). Είναι συμπαίκτης του Σούντγκρεν στην ΑΙΚ, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, προτρέποντας τον να έρθει στον Άρη ενώ δεν έχει κρύψει τις συλλογικές του προτιμήσεις σε ανύποπτο χρόνο δηλώνοντας Αρειανός!

Είναι από τις περιπτώσεις, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, τσεκάρουν στον Άρη, θέλοντας να έχουν μια αξιόπιστη λύση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως, να έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις.

 

To Top