«Σκασμένοι» οι διοικούντες, όλα ανοιχτά!

Εάν τους έπιανες από τη… μύτη θα έσκαγαν! Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η συνάντηση με τον Εργοτέλη και το… «έμφραγμα» στην προτελευταία φάση του αγώνα προκάλεσε εκνευρισμό, όπως ήταν φυσικό…

Οι διοικούντες του Άρη που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο, από τον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Αθανασιάδη μέχρι και τον τελευταίο συνοδό της, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς χάθηκε η πρώτη νίκη της χρονιάς. 

Παρόντες πλην του προέδρου, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Πόππης, συνοδευόμενος από το μέλος Τάσο Ορφανίδη και τον πρόεδρο της Λέσχης Γιάννη Γρανούζη, αλλά και τον  υπεύθυνο των ακαδημιών του Άρη, Στέργιο Αθανασιάδη, εκεί όπου συνάντησαν τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Ζαμπέτα  και τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη.
Αν έβλεπε κάποιος τα πρόσωπά τους, θα καταλάβαινε το μέγεθος της απογοήτευσής τους από την εξέλιξη του παιχνιδιού και το γκολ-χαρακίρι στο 93’!
Εν θερμώ μπορεί να ειπωθούν πολλά… Η αλήθεια είναι ότι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε όλα είναι ανοιχτά στον Άρη σε ότι αφορά την επόμενη μέρα, μετά τις τέσσερις αγωνιστικές και τη συγκομιδή των μόλις τριών βαθμών.

To Top