Τσιώλης: “Μονόδρομος η νίκη με τον ΠΑΟΚ”

Ο Σάκης Τσιώλης ήταν σκασμένος και προσπάθησε στη συνέντευξη Τύπου να εξηγήσει πως ο Άρης έφυγε για άλλη μια φορά χωρίς τη νίκη από το γήπεδο, παρότι σήμερα σκόραρε και κρατούσε τους τρεις βαθμούς μέχρι και τις καθυστερήσεις! Αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά πως “θέλω να πω ένα ευχαριστώ για τη φιλοξενία από τον Εργοτέλη. Είναι ομάδα που διδάσκει ήθος. Σήμερα είχαμε μια μοναδική ευκαιρία, γιατί η ομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ξεπεράσουμε την κρίση και να βλέπαμε διαφορετικά τη συνέχεια. Μόνο με αυτοκτονία μοιάζει αυτό που έγινε. Σε τρεις ευκαιρίες από το 60′ ως το 85′ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς…”.

Αναφερόμενος στην αλλαγή του Λαζαρίδη είπε πως “αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την αλλαγή για να ελέγξουμε τις φάσεις στα στημένα, γιατί ο Εργοτέλης έπαιζε με δύο επιθετικούς. Έβαλε παίκτη δίπλα στον Μπούντιμιρ, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες. Ήταν ενδεχομένως μεγάλη αδράνεια που βρέθηκε ο Μπούντιμιρ μόνος του και ισοφάρισε και εκεί βέβαια τελείωσε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι… Θέλαμε τόσο πολύ αυτούς τους τρεις βαθμούς, για τον κόσμο, την ομάδα και για μας. Παρόλ’ αυτά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως “είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε τους βαθμούς. Παίζουμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, είναι μονόδρομος η νίκη με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το να κερδίσει η ομάδα αυτό το παιχνίδι, για να μπούμε γρήγορα μέσα στις θέσεις που αρμόζουν στον Άρη”.

To Top