Καραγεωργίου: «Μπορούσαμε να χάναμε ακόμα και στο 94’»

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η ομάδα του από τον Άρη στην εκπνοή του αγώνα και αυτό ακριβώς παραδέχθηκε στην κάμερα της «Nova».

«Έτσι όπως ήρθε η ισοπαλία, είμαι ικανοποιημένος. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει ακόμα και στην τελευταία φάση, στο 94′, μετά την ισοφάριση. Έστω και ο ένας βαθμός είναι θετικός, έπειτα από τρεις ήττες», είπε ο προπονητής του Εργοτέλη, ο οποίος επίσης ανέφερε:

«Σ’ όλα τα ματς μένουμε πίσω στο σκορ και μετά παλεύουμε με ατομικές προσπάθειες να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν είχαμε χρόνο να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Οι πιο σημαντικοί μας παίκτες, όπως ο Ολίσε και ο Λεάλ, που σήμερα επανήλθε μετά από απουσία ενός μήνα, είναι ανέτοιμοι λόγω τραυματισμών. Δεν μπορούν να μας βοηθήσουν όσο μπορούν, σε όλο τον αγώνα. Όταν έχεις δυο – τρεις τέτοιες σημαντικές απουσίες, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα».

Παράπονα Καραγεωργίου για τον Θάνο!

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου καταφέρθηκε κατά του διαιτητή, κ. Θάνου υποστηρίζοντας πως το γκολ που πέτυχε ο Άρης είναι οφσάιντ! Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε πως “μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σήμερα πήραμε ένα βαθμό. Είναι χρήσιμος ωστόσο εμείς θέλαμε τη νίκη. Το γκολ είναι οφσάιντ και στην ευκαιρία που χάνει ο Άρης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είναι διπλό οφσάιντ. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τους διαιτητές σε αυτή την δύσκολη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια και φτάσαμε στην ισοφάριση, ενώ παίζαμε με 10 ποδοσφαιριστές”.

To Top