Σκασμένος ο Μιλίνκοβιτς! “Πονάμε, κάναμε βήματα πίσω! Θέλουν δουλειά και στήριξη οι νέοι παίκτες”!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ήταν σκασμένος μετά τον αγώνα. Στήριξε τους νεαρούς παίκτες που σήμερα δεν έπαιξαν καλά, προανήγγειλε πρόστιμα για τις ανόητες αποβολές, όπως η σημερινή και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του θέλει δουλειά, γιατί δεν μπορεί να δημιουργήσει φάσεις όταν αυτή θα πρέπει να κάνει παιχνίδι.

Ο Μιλίνκοβιτς τόνισε αρχικά πως “είχαμε και κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές στον αγώνα. Αυτό που πονάει εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα είναι ότι σε πέντε παιχνίδια στην έδρα μας δεν κερδίσαμε. Έχουμε βάλει στην ομάδα πολλούς παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ. Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε μόνο το πρωτάθλημα”.

Ρωτήθηκε αν ήταν δική του εντολή τα συνεχόμενα γεμίσματα και απάντησε πως “δεν συμφωνώ ότι από την αρχή παίξαμε με βαθιές μπαλιές στον Αγκάνθο. Στα πρώτα 30 λεπτά είχαμε την μπάλα στα πόδια, χωρίς να δημιουργήσουμε σπουδαίες φάσεις. Στα τελευταία 15 λεπτά παίξαμε με γεμίσματα, γιατί ρισκάραμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση. Πάντα ζητάμε από τους παίκτες να παίζουν με την μπάλα στα πόδια και μπροστινές μπαλιές, όχι αριστερά, δεξιά. Σήμερα δεν το είχαμε αυτό”.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι έγινε πισωγύρισμα απάντησε πως “συμφωνώ ότι έγιναν βήματα προς τα πίσω με τον Πλατανιά και σήμερα αλλά είναι μία ομάδα με νέα παιδιά που θα πάει έτσι και στο πρωτάθλημα. Δύο βήματα μπρος, δύο πίσω. Καμία ομάδα δεν του έκανε παιχνίδι. Όταν ο Άρης καλείται να κάνει παιχνίδι δεν μπορεί να βρει εύκολα διαδρόμους στην αντίπαλη εστία”.

Σε ερώτηση για το αν θα αλλάξει άποψη για παίκτες που πήραν σήμρερα χρόνο συμμετοχής είπε ότι “αν σκέφτεστε για τον Σταυρόπουλο και τον Σουνά δεν πήγαν καλά σήμερα αλλά είναι νέα παιδιά και είναι το μέλλον του Άρη. Θέλει υπομονή και υποστήριξη. Δεν είναι για να σηκώσουν τον Άρη στις πλάτες του αλλά όταν δουλεύουν σωστά πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία».

Για την πίεση της κερκίδας: «Είναι μικροί σε ηλικία παίκτες και η πίεση σε αυτούς ίσως είναι μεγαλύτερη. Δεν έχω δει ότι η κερκίδα μας κάνει κακό, ότι μείναμε χωρίς υποστήριξη».

Για την κόκκινη του Οικονομόπουλου: «Ήρθε η ώρα να βάλουμε κάποια πρόστιμα, γιατί η ομάδα δεν έχει περιθώρια να χάνει παίκτες με κάρτες. Ήρθε η ώρα να κόψουμε αυτά τα πράγματα και μάλλον μπει πρόστιμο στον Οικονομόπουλο».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Έκαναν πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα και ήταν πάντα σε θέση να απειλήσουν στην αντεπίθεση. Η ομάδα περιλαμβάνει έμπειρους παίκτες που ξέρουν να κρατούν την μπάλα και να απειλούν στην αντεπίθεση. Εξαιτίας του γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε και δεν μπαίνει στα χίλια παιχνίδια, εμείς αναγκαστήκαμε απέναντι σε αυτούς τους παίκτες να παίξουμε εντελώς ανοιχτά».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος: «Πώς μπορώ να νιώθω; Πολύ άσχημα».

 

To Top