Ο έλεγχος του PRESSARIS: Ομάδα “κομμένη” στα δύο χωρίς δημιουργία

Ο Άρης έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι τις αδυναμίες του κυρίως μεσοεπιθετικά. Η ομάδα έδειξε «κομμένη» στα δυο απογοητεύοντας ακόμα και τους πιο αισιόδοξους. Μέσα σ΄ όλα αυτά, κάποιοι έδειξαν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Την ίδια ώρα, ο Άρης έκανε ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 6

Θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κινδύνεψε σοβαρά η εστία του, δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 4

Κινήθηκε στα γνωστά του στάνταρ. Ακόμα και τις ημέρες που άμυνα δεν δέχεται πίεση, η παρουσία του πρέπει να είναι πολύτιμη για πολλούς λόγους. Ψυχολογικά και ουσιαστικά.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 4

Δεν δούλεψε όλη η μεσαία γραμμή της ομάδας. Ασύνδετη με τους επιθετικούς, δίχως λύσεις  για την αντίπαλη διπλή ζώνη άμυνας. Λειτούργησε αψυχολόγητα στη φάση της αποβολής του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 4

Έδωσε την εντύπωση πως ήταν εκτός κλίματος στο πρώτο μέρος. Φάνηκε πως του λείπουν αγωνιστικά λεπτά. Οφείλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του για να του εμπιστευτεί στη συνέχεια μια θέση στο βασικό σχήμα.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 5

Πολλές φορές φάνταζε απελπιστικά μόνος στην αντίπαλη περιοχή! Ο ισπανός δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς, όμως ήταν και ο ίδιος νωχελικός.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 5

Έμεινε μακριά από την καλή του απόδοση. Δεν κατάφερε να περάσει μπαλιές καθώς εκνευρίστηκε από το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Ρόκα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 5

Κάλυψε σχετικά εύκολα την πλευρά του, όμως υστέρησε επιθετικά. Σε τέτοια παιχνίδια η δουλειά των πλάγιων μπακ είναι πολυδιάστατη.

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: 4

Εκτός φόρμας εδώ κι αρκετό καιρό. Πήρε φανέλα βασικού, όμως δεν έπεισε με την εμφάνισή του.

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 5

Έκανε το γνωστό του παιχνίδι. Ανέβηκε όποτε χρειάστηκε στη πλευρά του, αλλά δυστυχώς όσες σέντρες επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 6

Ο καλύτερος παίκτης του Άρη μέχρι το σημείο της αντικατάστασής του. Μαχητικός στο χώρο ευθύνης του, άλλα άτυχος γιατί αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίς. Η απουσία του ήταν πλήγμα για όλη την ομάδα.

ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ: 6

Με διαφορά ο πιο σταθερός παίκτης Άρη (μετά τον Ουντότζι) από την στιγμή που τοποθετήθηκε στο κέντρο της άμυνας από τον Μιλίνκοβιτς. Από αυτούς που ξέφυγαν της μετριότητας αν και δεν πιέστηκε ιδιαίτερα η άμυνα του Άρη.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 4

Μπήκε τρακαρισμένος στο παιχνίδι, πράγμα που φάνηκε σε όλες τις κινήσεις του. μέτριο παιχνίδι από τον έλληνα μέσο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 5

Δεν μπορεί να του ζητήσει κανείς ευθύνες. Είναι εμφανώς εκτός φόρμας, παρόλα αυτά προσπάθησε για το καλύτερο. Του λείπουν αγώνες.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 5

Πάντα μαχητικός. Αυτή τη φορά μοιραίος καθώς έχασε την ευκαιρία του αγώνα σε καθοριστικό σημείο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Έξυπνα στημένη μέσα στο γήπεδο η ομάδα του Βόλου πήρε αυτό που ήθελε δίχως κόπο. Οι φιλοξενούμενοι αναχαίτισαν εύκολα την αρχική πίεση του Άρη και στη συνέχεια απέκτησαν αυτοπεποίθηση, εγκλωβίζοντάς τον. Όσο περνούσε η ώρα, ο Άρης γινόταν ολοένα και πιο προβλέψιμος!

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Τα σφυρίγματα του Τάσου Σιδηρόπουλου δεν έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των βοηθών Γκάγκα, Ευθυμιάδη.

 

To Top