ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκηνές ροκ στο συμβούλιο της Φούτμπολ λιγκ και “ψαλίδια”

Σκηνές ροκ στο συμβούλιο της Φούτμπολ λιγκ και “ψαλίδια” σε ότι αφορά οικονομικές δαπάνες της λίγκας.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το a-sports, το οποίο εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία:

“Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ανέλαβε α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής και αυτό προφανώς από μόνο του προκαλεί τριβές με κάποιους μέσα στους κόλπους της διοργανώτριας.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα με την περίπτωση του Βαγγέλη Χατζηιωάννου, ο οποίος επιτέθηκε στον παράγοντα του Αχαρναϊκού στο Δ.Σ. της Δευτέρας (21/11).

«Άκου να σου πω… Λες ότι έχω πάρει 1.000 ευρώ για να κατεβαίνω και να έρχομαι στα συμβούλια», είπε αρχικά ο Χατζηιωάννου στον Λεουτσάκο, ο οποίος απάντησε «δεν το έχω πει» για να επανέλθει… δριμύτερος ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος: «Λες ψέματα, είσαι ψεύτης… Τώρα μου το είπε ο Μαυρονάσιος…».

Η ένταση έπιασε… κόκκινο με τον Λεουτσάκο να απευθύνεται με τη σειρά του στον Χατζηιωάννου λέγοντας του: «Εσύ βγαίνεις και λες ότι δεν έχω πτυχίο, από πότε και πού αναφέρεται ότι ο αντιπρόεδρος πρέπει να έχει;».

Ευτυχώς, όμως, οι φωνές δεν κράτησαν πολύ και γενικά αποφεύχθηκαν τα… παρατράγουδα των προηγούμενων Δ.Σ. (αυτή τη φορά δεν υπήρχαν ούτε μπράβοι – θετικό στοιχείο φυσικά).

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι γεγονός ότι ο Λεουτσάκος προχώρησε σε μερικές κινήσεις ελάφρυνσης των λειτουργικών βαρών της Ένωσης Β’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, ξενοικιάστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες τρία γραφεία (σε 1ο και 2ο όροφο) του κτιρίου και έτσι όλες οι υπηρεσίες της διοργανώτριας στεγάζονται στον 4ο όροφο με εξαίρεση το λογιστήριο…

Επίσης, καταργήθηκε η μικροφωνική καταγραφή των πρακτικών και όλα τα περνούν οι υπάλληλοι με το χέρι, αφού έτσι δεν ξοδεύονται περί τα 600 ευρώ τη φορά”!

To Top