Σκληρή αυτοκριτική Βεργίνη στο PRESSARIS: «Τραγική εμφάνιση…»

Ο Δημήτρης Βεργίνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε στο PRESSARIS πως η ομάδα του πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση κόντρα στον Ίκαρο.

Ο 25χρονος γκαρντ προσπάθησε με τους εννιά πόντους που σημείωσε να αποτρέψει την κακή εμφάνιση όμως δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά δηλώνει πως δεν θα πρέπει να τα παρατήσουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και να παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. «Είχα πει και πριν από το ματς ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», ήταν το σχόλιο του νεαρού γκαρντ ο οποίος στην συνέχεια τόνισε: «Έπρεπε να το πάρουμε για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς πραγματοποιήσαμε μία τραγική εμφάνιση που μας αφήνει πίσω στην βαθμολογία».

Αναφορικά με το παιχνίδι ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε: «Πλησιάσαμε κάποια στιγμή κοντά στο σκορ, μειώσαμε στους τέσσερις πόντους όμως όταν είσαι πίσω και κυνηγάς στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είναι δύσκολο να περάσεις μπροστά. Δεν μπορώ να πω ότι χάσαμε μόνο από τους ψηλούς του Ικάρου. Όλος ο Ίκαρος έκανε πολύ καλή δουλειά».

Για τον αν επηρέασε η ήττα κόντρα στην Βιλερμπάν: «Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Όλα τα παιδιά το είχαμε αφήσει πίσω μας όμως δυστυχώς σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και το πληρώσαμε αυτό».

Τέλος ο πόιντ γκαρντ του Άρη έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Κάθε παιχνίδι που έχουμε από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό και κάθε απώλεια θα μετράει. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

To Top