ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και καθόλου εφησυχασμός!

Ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες των παικτών του και κυρίως τα περιθώρια βελτίωσής τους.

Ένας τρόπος, προκειμένου να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας είναι αυτός που ακολουθεί στις προπονήσεις του τελευταίου διαστήματος, όπου χωρίζει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ και καθημερινά δουλεύει με κάθε ένα ξεχωριστά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι οι παίκτες του -σε καμία των περιπτώσεων- δεν είναι απολύτως έτοιμοι τη δεδομένη χρονική περίοδο, παρότι έχουν στις πλάτες του, μία… τρίμηνη προετοιμασία. Η έλλειψη επίσημων υποχρεώσεων, διόλου ευεργετική δεν υπήρξε, παρά το πρώτο θετικό δείγμα στη Βέροια.

Απώτερος στόχος του είναι να βρουν ρυθμό οι παίκτες του, προκειμένου να αποκτήσουν και τα τρεξίματα που ο ίδιος θέλει, αλλά και τη σταθερότητα στην απόδοσή τους.

Η εμφάνιση, ωστόσο, κόντρα στον Αιγινιακό απέδειξε ότι η ομάδα που έχει «χτίσει» έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που ζητάει εντός αγωνιστικού χώρου. Πόσο μάλλον, όταν άπαντες θα έχουν φτάσει το πικ της απόδοσής τους.

Μέχρι τότε, οφείλει τους κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένους, σε προπονήσεις και αγώνες, προκειμένου να αποφύγει τον εφησυχασμό, που μπορεί να προέλθει άνετα, από τη δεδομένη διαφορά που υφίσταται μεταξύ του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ και όλων των υπόλοιπων της κατηγορίας.

To Top