ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ώρα για επανόρθωση με “διπλό” στην Πάτρα! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Κόντρα στον νεοφώτιστο Προμηθέα, στην Πάτρα, ο Άρης θα επιδιώξει σήμερα (17:00) να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από το Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ.

Είναι μια πρόκληση για τους κίτρινους αυτό το παιχνίδι, υπό την έννοια ότι ακόμα ψάχνονται μέσα στο γήπεδο, με παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως στην φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη και φυσικά με πολλούς τραυματισμούς. Απών θα είναι σήμερα ο Βασίλης Καββαδάς, που έχει μείνει νοκ άουτ για δύο μήνες με κάταγμα στην μέση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Πρίφτη για ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι με νεοφώτιστη ομάδα, η οποάι ωστόσο διαθέτει παίκτες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση ο παράγοντας που θα κρίνει τον αγώνα είναι και πάλι πόσο καλά θα μπορέσει να λειτουργήσει σαν σύνολο, κυρίως στην επίθεση, ο Άρης. Το έκανε για ένα ημίχρονο με τους Μπάκεν Μπέαρς την περασμένη Τετάρτη και σκόραρε 56 πόντους, αλλά παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του ίδιου αγώνα σκοράροντας μόλις 26 πόντους.

Παίκτες και Πρίφτης παλεύουν για να βρουν μια ισορροπία στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και αυτό που θα παίξει ρόλο σήμερα είναι πόσο καλά θα μπορέσουν να “διαβάσουν” οι κίτρινοι τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στο παρκέ, τις αδυναμίες του Προμηθέα και τα όποια λάθη κάνει η ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Ο Άρης οφείλει να επιστρέψει στις νίκες άμεσα και να μπει και πάλι στον δρόμο της αγωνιστικής ηρεμίας.

To Top