«Σκούπα» 16 παικτών στην Μπαρτσελόνα!

Μια άλλη Μπαρτσελόνα θα δούμε την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με την «Sport», η οποία υποστηρίζει ότι οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να βγάλουν στην… αγορά 13 παίκτες, με τον αριθμό των αποχωρήσεων να φτάνει τις 16 μαζί με τους ελεύθερους.

Με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών να έχει πάρει ανασταλτικό χαρακτήρα, η Μπαρτσελόνα θα κάνει πολλές αλλαγές για την επόμενη σεζόν. Σκοπός των «μπλαουγκράνα» είναι να «χτιστεί» μια νέα ομάδα γύρω από τον Πικέ, τον Άλμπα, τον Μπουσκέτς, τον Μέσι, τον Νεϊμάρ, τον Ινιέστα, τον Τσάβι, τον Μοντόγια και τον Μπαρτρά.

Με την λήξη της σεζόν, λοιπόν, οι τρεις που θα αποχωρήσουν είναι ο Χοσέ Μανουέλ Πίντο, ο Κάρλες Πουγιόλ και ο Βίκτορ Βαλδές, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται.

Προς πώληση, με αυξημένες πιθανότητες να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, θα τεθούν ο Ντάνι Άλβες, ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο Χαβιέρ Μασεράνο, ο Αλέξις Σάντσες και ο Πέδρο.

Λιγότερα χρήματα θα φέρουν ο Ιμπραχίμ Αφελάι, το Ισαάκ Κουένκα, ο Κρίστιαν Τέγιο, ο Άλεξ Σονγκ, ο Τζόναθαν Ντος Σάντος, ο Όιερ Ολαθαμπάλ και ο Σέρχι Ρομπέρτο.

To Top