Φλεγόμενες κερκίδες, φλεγόμενες καρδιές που δείχνουν τον δρόμο στον Άρη! (video)

Α.Ε. Λεμεσού, Σεντ Ετιέν, Ντόρτμουντ και Άρης. Τέσσερις ομάδες που τις ενώνουν πολλά. Τέσσερις ομάδες που το μεγάλο τους όπλο είναι ο κόσμος τους. Τέσσερις κερκίδες που φλέγονται υπό το ρυθμό των οργανωμένων οπαδών τους. Και το κυριότερο; Τέσσερις ομάδες που δείχνουν πως όταν έχεις τόσο κόσμο να σε ακολουθεί, ποτέ μα ποτέ δε γίνεται να αφανιστείς.

Του Χρήστου Τσιόκα

Η μεγαλύτερη της παρέας Ντόρτμουντ, έχει πιει δύο φορές το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, τη δεύτερη μάλιστα λόγω δυσβάσταχτων χρεών. Με υπομονή, προσμονή και στήριξη του κόσμου της, αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της και έφτασε να ρίχνει… 4άρες στην «Βασίλισσα» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να συμμετέχει στον τελικό του περυσινού Champions League.

H Σεντ Ετιέν από την άλλη, το 1982 αλλά και το 2001 υποβιβάστηκε και αυτή δύο φορές. Σήμερα έχει φτάσει σε σημείο να διεκδικεί μέχρι και έξοδο στο Champions League, χωρίς να τα καταφέρει φυσικά μέχρι στιγμής. Αυτό όμως δεν αναιρεί την αναγέννησή της μέσα από τις στάχτες της.

Tέλος, η κατά 99% φετινή πρωταθλήτρια Κύπρου Α.Ε. Λεμεσού, το 1996 ούτε αυτή  κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη εθνική κατηγορία της χώρας της. Κι όμως, φέτος πανηγυρίζει το πρωτάθλημα.

Δείχνουν το δρόμο στον τέταρτο της παρέας. Τίποτα δεν τελειώνει με έναν υποβιβασμό κι ας είναι ο τρίτος. Το υλικό υπάρχει και δεν είναι άλλο από τον τεράστιο κόσμο αυτής της ομάδας. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑΣ ώστε ο Άρης  επιστρέψει και να κληρονομήσει επιτυχίες παρόμοιες και μεγαλύτερες των αδερφών του.

* Το βίντεο το έστειλε στο PRESSARIS φίλος αναγνώστης με τη σημείωση: “θελω μονο να δημοσιευθει αυτο το βιντεο για να δουν τα αδερφια πως δεν ειμαστε μονοι…”

 

 

 

To Top