«Σκόνταψε» η Μίλαν, 1-1 με Σαμπντόρια και ο τίτλος… απομακρύνεται (video)

Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι η Σαμπντόρια θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς από το «Σαν Σίρο», ήρθε ο Χάουγκε τρία λεπτά πριν το τέλος για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να σώσει την παρτίδα για τη Μίλαν. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τους «ροσονέρι» καθώς πλέον βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Ίντερ και με δύο ματς παραπάνω.

Η Μίλαν, η οποία ήταν πολύ κοντά στο να γνωρίσει την έκτη της ήττα στο πρωτάθλημα, κατάφερε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να ισοφαρίσει σε 1-1 και με αυτόν τον τρόπο να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, ακόμα και μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «ροσονέρι» βλέπουν τις ελπίδες τους για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος να λιγοστεύουν, καθώς παραμένουν στην δεύτερη θέση αλλά στο -5 από την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία φιλοξενείται απόψε (03/04, 21:45) από την Μπολόνια κι έχει την ευκαιρία να διευρύνει την διαφορά.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Σαελεμαέκερς (46’ Καλούλου), Κζάερ, Τομόρι, Τέο Ερνάντες, Μπενασέρ (60’ Τονάλι), Καστιγιέχο (74’ Χάουγκε), Κέσιε, Τσαλχάνογλου, Κρούνιτς (61’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερεσζνίσκι, Τονέλι, Κόλι, Καντρέβα (90′ Λέρις), Θόρσμπι, Σίλβα, Νταμσκάραντ (90′ Βέρε), Κουαλιαρέλα, Γκαμπιαντίνι (62’ Ασκίλντσεν)

To Top