Οπαδοί της Γιουβέντους σε παίκτες: «Σας νοιάζουν μόνο τα social media και τα εκατομμύρια σας, δείξτε επιτέλους τα αρ%!^!@ σας» (photo)

Έξαλλοι έγιναν οι οπαδοί της Γιουβέντους όταν έμαθαν ότι λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο, οι Ντιμπάλα, Αρτούρ, ΜακΚένι συμμετείχαν σε κορονοπάρτι.

Πριν μερικές ημέρες οι Γουέστον ΜακΚένι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αρτούρ παραβίασαν τους κανόνες περί κορονοϊού, διοργανώνοντας πάρτι την ίδια ώρα που η Γιουβέντους έχει δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, αυτά των Μπονούτσι και Ντεμιράλ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Αντρέα Πίρλο να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο (03/04, 19:00). Προφανώς βέβαια επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όλους τους παρόντες, ενώ οι ΜακΚένι, Ντιμπάλα και Αρτούρ περιμένουν πλέον και την τιμωρία από τη Γιουβέντους, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για την συμπεριφορά των τριών παικτών.

Οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» από την πλευρά τους δεν είδαν με καθόλου… καλό μάτι τα όσα συνέβησαν, γι’ αυτό και λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την συμπολίτισσα, κρέμασαν πανό έξω από το «Allianz Stadium», κατά των παικτών ζητώντας τους να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να αφήσουν στην άκρη τα υπόλοιπα.

«Σας ενδιαφέρουν μόνο τα social media, οι χορηγίες και τα εκατομμύρια σας. Επικεντρωθείτε στο ντέρμπι, Δείξτε επιτέλους τα αρ%!^!@ σας!», είναι το μήνυμα το οποίο αναγράφεται στο σχετικό πανό.

To Top