Σκόραρε μετά από 61 μέρες, νίκησε ο Άρης μετά από 61 μέρες! (video)

Ο Νταβίντ Αγκάνθο έδειξε πολύ σκληρός για να «πεθάνει». Ο γιατρός του Άρη είχε εισηγηθεί από την Πρωτοχρονιά να μην αγωνιστεί στο σημερινό αγώνα.

Σε άλλη περίπτωση, άλλοι παίκτες θα ήταν νοκ άουτ. Ο Ισπανός δεν το έβαλε κάτω. Με δική του… απαίτηση ζήτησε να μπει στην αποστολή του Άρη, δείχνοντας ψυχή, παράδειγμα προς μίμηση. Έσφιξε τα δόντια κι όχι μόνο μπήκε στην αποστολή, αλλά όταν μπήκε ως… αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι (παιχνίδια της μοίρας, λόγω τραυματισμού του Γιαννιώτα), με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στον Αρη.

Ο Ισπανός βρήκε και πάλι δίχτυα μετά από 61 μέρες. Τελευταία φορά σκόραρε στο 2-1 επί της Βέροιας στις 5 Νοεμβρίου. Σύμπτωση; Ήταν η τελευταία νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα, 61 μέρες πριν.

Ο Αγκάνθο πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ, μάλιστα το έκανε ακουμπώντας το κεφάλι του σε μία από τις κάμερες του συνδρομητικού αγώνα. Απίστευτο ξέσπασμα, μια μέρα μετά και το… «τιτίβισμα» μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση που είχε κάνει γνωστό.

Μετά το τέλος του αγώνα έμεινε τελευταίος στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε την φανέλα του και την πέταξε στην κερκίδα των φίλων του Αρη που τον αποθέωναν.

Είμαστε σίγουροι, ότι ο… τυχερός που πήρε τη φανέλα του, θα  ένιωσε σαν του έτυχε το «φλουρί» μέσα στο 2013.

To Top