Σκόραρε ο Κατίδης με την Εθνική Νέων

Μία ακόμα νίκη, με σκορ 2-4, πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Εθνική Νέων, στο δεύτερο διαδοχικό φιλικό που έδωσε στο “Μακάρειο” της Λευκωσίας με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου.

Μπορεί αυτή τη φορά ο Σωκράτης Διούδης να μη χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, ωστόσο ο συμπαίκτης του στον Άρη, Γιώργος Κατίδης, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 39′.

Τα υπόλοιπα τρία γκολ της “κυανόλευκης” σημείωσε ο Κολοβός, πετυχαίνοντας μάλιστα χατ τρικ (47′, 51′, 57′). Τα γκολ της Κύπρου πέτυχαν οι Δημητρίου (75′) και Σωτηρίου (80′ πεν.).

Οι δύο νεαροί παίκτες του Άρη επιστρέφουν αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, για να τεθούν και πάλι υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.

Σε λίγες μέρες οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων θα ανανεώσουν το ραντεβού τους ενόψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αρμενία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-19. Εκεί η Εθνική, η οποία έχει τοποθετηθεί στον 10ο όμιλο, θα έρθει αντιμέτωπη με την Ανδόρα (21/10), την Αρμενία (23/10) και τη Σλοβακία (26/10).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κύπρος: Αναστασίου (61′ Παναγή), Λαϊφη (46′ Κ. Δημητρίου), Καλυφόμματο (53′ Ν. Ευθυμίου), Μ. Ιωάννου, Α. Κωνσταντίνου (58′ Κρ. Ανδρέου), Σωτηρίου, Μ. Χριστοφή (46′ Ζ. Θεοδώρου), Δ. Κυπριανού (53′ Χρ. Αντωνίου), Ν. Θεοδώρου (35′ Μ. Ανδρέου), Αρτυματά (53′ Χατζηγεωργίου), Εγγλέζου.
Ελλάδα: Γιαννακόπουλος, Κασαπάκης, Σταφυλίδης, Ρουγκάλας (46′ Γκαλίτσιος), Κουρμπέλης (51′ Μαρινάκης), Μπάλας (46′ Μπούζας), Κατίδης (57′ Φουρλάνος), Κουσίδης, Μπακασέτας, Λυκογιάννης (46′ Κολοβός), Καϊμακαμούδης (57′ Διαμαντάκος).

To Top