Σκόρδας: “Εκλογές στις 7 Μαΐου! Έχουμε σχέδιο για την επιβίωση του Άρη”

Εκλογές στις 7 Μαϊου πρότεινε ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΠΑΕ Άρης και ανέλυσε το δικό του πλάνο και των συνεργατών του για την επιβίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε: “Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη και εκλογές την Τρίτη 7 Μαΐου. Οι υποψήφιοι να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και ο κόσμος να αποφασίσει. Εμείς έχουμε σχέδιο: είσοδος στο άρθρο 99 με άλλο σχέδιο και συμφωνία με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, να κρατήσουμε τον κορμό που υπάρχει και να ενισχύσουμε την ομάδα”.

Έγινε πιο αναλυτικός και τόνισε: “Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές στην Λέσχη. Γιατί όχι και ταυτόχρονα με αυτές της ΠΑΕ. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτά που θα κάνουν το σχέδιο μας πετυχημένο. Να ψάξουμε ακόμα και επενδυτή. Τότε θα πρέπει να πουλήσουμε και τις μετοχές.

Δεν μπορούμε να είμαστε με άλλο πρόεδρο κάθε εβδομάδα. Μου είπε παίκτης ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε ανθρώπους να κλαίνε, να χαιρετούν και από την άλλη να μπαίνει άλλος πρόεδρος και να μας λέει «καλησπέρα». Δεν γίνεται να διοικείται ο τεράστιος Αρης από αδύναμες διοικήσεις, αλλά από ανθρώπους που μπορούν να αναλάβουν το βάρος. Ας κατεβούν προτάσεις υποψηφίων ή να γίνει ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα και να σας αναλύσουμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε.

Αν υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται, δεν μπορούν να λένε ότι περιμένουν το πόρισμα, για το οποίο η ΠΑΕ είχε κλείσει την πόρτα για να μην βγαίνει τίποτα.

Η ομάδα είναι σε βαθιά κρίση. Έχουμε την ευθύνη των αποφάσεων. Προτείνω να ψηφίσει σήμερα το Σώμα να δοθεί παράταση μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη για να κατατεθούν ψηφοφορίες, στις οποίες θα συμμετέχουμε και εμείς. Να πάμε σε εκλογές την Τρίτη του Πάσχα, ημέρα και του μεγάλου φιλικού προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, όταν και το ενδιαφέρον θα βρίσκεται στα ύψη και πολύ θα συνεχίσουν για το «Παλέ». Εμείς θα είμαστε υποψήφιοι μέχρι εκείνη τη μέρα»

Να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 με άλλο σχέδιο. Εάν ο Αρης ξεφύγει από το καθεστώς της προστασίας που έχει σήμερα, το Δημόσιο δεν θα υπογράψει. Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσοστό για να εγκριθεί η αίτηση.

Πρέπει να γίνει συμφωνία με τους παίκτες. Τα χρέη προς το δημόσιο είναι σε άλλο ποσοστό. Να γίνει εκ νέου η αίτηση και να βρει ο Αρης λύσης, και έτσι δεν θα υπάρχει ουδέν πρόβλημα. Η νέα διοίκηση πρέπει να έχει διάρκεια δύο ετών, ώστε να οργανώσει μια εταιρία που είναι υπό διάλυση. Υπαγωγή του Αρη στο «99″ με διακανονισμούς με παίκτες. Να γίνουν συμβόλαια με αυτούς που κινδυνεύει να χάσει, και ταυτόχρονα με συγκεκριμένες κινήσεις, η ομάδα του χρόνου να είναι πιο ισχυρή, ώστε να μην παλέψει για τη σωτηρία, αλλά να τερματίσει σε μια αξιοπρεπή θέση”.

 

To Top