Σοβαρή απειλή για Απόλλωνα, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Για τέταρτη φορά, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σταμάτη Βελλή, που πλέον δεν κινδυνεύει μόνο ο ίδιος, αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης με αφαίρεση βαθμών!

Σε… μπελάδες μπαίνει ο Σταμάτης Βελλής και παράλληλα ο Απόλλων Σμύρνης. Οι καταγγελίες που κάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και προκάλεσαν την τέταρτη πειθαρχική δίωξη εις βάρος του απ’ τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Και κάπου εκεί ξεκινούν τα «ζόρια» αν αναλογιστεί κανείς πως ο κ. Βελλής είναι υπότροπος τρις! Βάσει του πειθαρχικού κώδικα, κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο μέχρι και 150.000 ευρώ, ενώ τα λεγόμενά του πιθανώς να πλήξουν και την «ελαφρά ταξιαρχία», αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει σχετική παράγραφος που κάνει λόγο για αφαίρεση μέχρι και τρεις βαθμούς. Σε μια περίοδο που ο αθηναϊκός σύλλογος κάνει την προσπάθειά του να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Και δεν σταματούν εκεί οι… απειλές! Διότι ο αθλητικός δικαστής έχει τη δυνατότητα να επέμβει και να απαγορεύσει στον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα όχι μόνο την είσοδό του στα γήπεδα για τρεις μήνες, αλλά ακόμα και την οποιαδήποτε δραστηριότητά του με το ποδόσφαιρο μέχρι και για μισό χρόνο.

πηγή: sportfm.gr

To Top