Σοβαρός και αποτελεσματικός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής! (PRESSARIS-LIVE, 18:00)

Μονόδρομος είναι για τον Άρη η νίκη επί του Καμπανιακού στο σημερινό παιχνίδι στο “Κλ.Βικελίδης” μετά τις χθεσινές νίκες του Πανσερραϊκού και της Καβάλας. Οι “κίτρινοι” στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Η μετάθεση του αγώνα από Σάββατο για σήμερα έδωσε την δυνατότητα στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νάκα και Καλογέρη που μάλιστα τους δίνει και φανέλα βασικών.

Προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν πολλά, ωστόσο η ίωση που ταλαιπώρησε τον Σουνά μεσοβδόμαδα, αλλά και οι ενοχλήσεις του Ν΄Λουντούλου δεν θα τους εμποδίσουν από το να αγωνιστούν σήμερα και μάλιστα από την αρχή της αναμέτρησης.

Προβλήματα αντιμετώπισαν επίσης οι Γκόλιας και Σαμαράς που τα ξεπέρασαν άμεσα και θα αποτελέσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο. Στην αποστολή για πρώτη φορά από την μέρα που ήρθαν στον Άρη εκτός του Νάκα θα βρεθούν οι Βασίλης Κωνσταντινίδης και  Νίκος Γεωργιάδης με τον δεύτερο μάλιστα να πραγματοποιεί και το ντεμπούτο του αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Βάσκο Φερνάντες που σήμερα θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Φυσέκης, Γκόλιας, Σαμαράς, Λιόλιος, Γωργιάδης, Σουνάς, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Νάκας, Πόι, Καπνίδης

Πλήρης ο Καμπανιακός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Καμπανιακού.Ο τεχνικός της ομάδας της Χαλάστρας, Λεωνίδας Υφαντίδης, συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, πλην του Δημήτρη Τρικαλινού, ο οποίος είναι τραυματίας.

Έτσι, λοιπόν, ο έμπειρος προπονητής θα «κόψει» τέσσερις παίκτες λίγη αύριο το μεσημέρι, ώστε να μείνει η τελική 18άδα.

Πιθανή ενδεκάδα Καμπανιακού: Κηπουρός, Φοιτάς, Πόπτσης, Δουρμούσης, Σαπανίδης, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Κουντουράς, Προβατίδης

To Top