ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρός και αποφασισμένος κόντρα στην Λάρισα για τo δεύτερο φετινό “τρίποντο” ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 17:15, Novasports1) την ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν το δεύτερο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα και δεύτερη εντός έδρας μετά το εμφατικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το ματς κόντρα στους Θεσσαλούς μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τους παίκτες του Τόλη Τερζή, καθώς πρόκειται για μία ομάδα με καλό ρόστερ, που θα παλέψει με κάθε τρόπο για το θετικό αποτέλεσμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο προπονητής του Άρη, θέλει να συνεχίσει η ομάδα του τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις, καθώς με τον ίδιο στον πάγκο, διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 4-0, στο τελευταίο ματς που έγινε στην έδρα της.

Από το ντέρμπι της Τούμπας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκτός από τους δύο βαθμούς που χάθηκαν στο… 97 (!), ο Άρης στερείται στο σημερινό ματς και δύο σημαντικών του ομάδων. Αρχικά του Χουλιάν Κουέστα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα λείψει για περίπου τρεις μήνες και έπειτα του Λούκας Σάσα που αποβλήθηκε και θα απουσιάσει (ευτυχώς συγκριτικά με τον Ισπανό γκολκίπερ) μόνο σήμερα.

Η αποστολή του Άρη:

Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Αμπού Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Ο Μανώλης Σκουλάς από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας(!) θα «σφυρίξει» το ματς του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ (Σάββατο, 17.15) και θα έχει στο πλευρό του, τον Βασίλη Νικολακάκη και τον Μιχάλη Παπαδάκη (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γιώργος Τάσης (Ηπείρου).

Στο VAR θα βρίσκεται ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) και στο AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Αγαδάκος (Πειραιά).

To Top