ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίλημμα Μπα ή Ντουάρτε παραμένει στο μυαλό του Τερζή…

Οι μέρες κύλησαν, το ματς κόντρα στην ΑΕΛ έφτασε, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική επιλογή του Τόλη Τερζή, ως προς το ποιος παίκτης θα καλύψει το κενό του Λούκας Σάσα στη μεσαία γραμμή του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Κι αν για τον Χουλιάν Κουέστα, ο αντικαταστάτης είναι βέβαιος και δεν είναι άλλος από τον Φαμπιάν Έμαν, δεν ισχύει το ίδιο για τον Σάσα.

Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε στην Τούμπα και έχει δημιουργήσει… πονοκέφαλο στον Έλληνα κόουτς που έχει δύο επιλογές. Τους Λερίν Ντουάρτε και Αμπού Μπα. Από τους δύο (κανένας δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής φέτος), μόνο ο δεύτερος είναι αμυντικό χαφ, άρα μπορεί να καλύψει το κενό στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μέχρι και χθες όλα έδειχναν πως το προβάδισμα το είχε ο Ολλανδός που “φλερτάρει” έντονα με το επίσημο ντεμπούτο του, ακόμα κι αν δεν αγωνιστεί βασικός σήμερα, ίσως παίξει ως αλλαγή στη συνέχεια του αγώνα. Το ποιος θα επιλεγεί μάλλον θα αποφασισθεί κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή…

Όσον αφορά τους “σίγουρους”, αυτοί είναι οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Φραν Βέλεθ, Λίντσεϊ Ροζ και Μιχάι Κόρχουτ στην άμυνα και Χαβιέ Ματίγια στην μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση, δεν χάνουν θέσεις βασικών οι Γιάννης Φετφατζίδης (MVP του Άρη μέχρι στιγμής) και Μπράουν Ιντέγε με τον Ντάνιελ Λάρσον να έχει αυξημένες πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, διεκδικώντας την θέση είτε από τον Μπρούνο Γκάμα, είτε ακόμα και από τον Νικολά Ντιγκινί.

Ο Σουηδός έχει ανεβεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας να βρίσκει τον καλό του εαυτό, κάτι που θα αποδειχθεί απόλυτα χρήσιμο για την φετινή ομάδα.

Εφόσον αγωνιστεί βασικός, αυτό θα γίνει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης του Άρη, αφήνοντας έναν εκ των Γκάμα ή Ντιγκινί στον πάγκο.

To Top