ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρός κι αποφασισμένος, με νίκη επί του Βόλου, “σκαρφαλώνει” στην… 5η θέση! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Μεγάλη ευκαιρία του Άρη σήμερα (PRESSARIS, 17:15, NS2) με νίκη επί του Βόλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League να μπει στην 6άδα και να πιάσει την 5η θέση!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων με απώλειες των περισσότερων ομάδων που είναι αυτή τη στιγμή υψηλότερα βαθμολογικά από τον Άρη, τρεις βαθμοί είναι αρκετοί για να μπουν οι “κιτρινόμαυροι” στην 5άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Λάρισα, Ξάνθη και Ατρόμητος έχασαν βαθμούς και με “τρίποντο” κόντρα στον Βόλο ο Άρης φτάνει τους 21 και θα είναι 5ος μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ!

Ο Άρης ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το σημερινό ματς κόντρα στον Βόλο, με τον Μίχαελ Ένινγκ να ανακοινώνει τους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής.

Εκτός φυσικά οι τιμωρημένοι Σούντγκρεν, Ματίγια που δηλώθηκαν να εκτίσουν σήμερα την ποινή της μίας αγωνιστικής από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Αντιθέτως, επέστρεψε μετά από δύο ματς, ο Κόρχουτ, που ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Μπακούτσης, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Μαρτίνες, Λάρσον, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Φετφατζίδης, Ιντέγε.

ΕΠΟ και ΚΕΔ όρισαν τον Θανάση Τζήλο ως πρώτο διαιτητή του σημερινού αγώνα, με τον… Κομίνη στο VAR, τον άνθρωπο που δεν είδε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο!

Βοηθοί του Τζήλου είναι οι Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας) και 4ος ο Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας).

Βοηθός VAR ορίστηκε ο Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας).

To Top