ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχική ενδεκάδα: Σίγουροι και διλήμματα…

H προετοιμασία του Άρη για τον σημερινό αγώνα κύλησε δίχως προβλήματα, με δύο όμως δεδομένης απουσίες, τους τιμωρημένους Σούντγκρεν και Ματίγια.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Μίχαελ Ένινγκ είχε μέχρι και χθες αρκετά διλήμματα στο μυαλό του ως προς ορισμένες θέσεις του αρχικού σχήματος, χωρίς να έχει δείξει τις προηγούμενες μέρες τις προθέσεις του, στις λίγες προπονήσεις που μεσολάβησαν από τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Μία ήττα συνήθως φέρνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε πρόσωπα ή σύστημα, αν και έχει ιδιαίτερη σημασία ο αντίπαλος που ακολουθεί μετά από αυτήν.

Ο Βόλος, όμως, είναι μία κλασσική ομάδα, που θα έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να κλειστεί στην άμυνά του και να παλέψει για τον βαθμό της ισοπαλίας.Όχι τόσο ποιοτική όσο ο ΟΦΗ από την μέση και μπροστά και σίγουρα όχι καλύτερη ομάδα στο σύνολο, ώστε να υπάρχει στο μυαλό μία προσαρμογή στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου από πλευράς Άρη.

Ο Γερμανός μάλιστα τόνισε χθες σε δηλώσεις του, πως θα κρατήσει αυτό το 4-4-1-1 και θα παίξει με Ιντέγε-Λάρσον ξανά στην κορυφή για δεύτερο σερί ματς.

Στα χαφ θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα ο Λούκας Σάσα, παίκτης με πολύ μεγαλύτερα πνευμόνια απ΄ότι ο Χαβιέ Ματίγια που θα απουσιάζει. Θα έχει στο πλευρό του τον Μπα, για πρώτη φορά.

Υπήρξε και μία σκέψη ο Σάσα να παίξει δεξί μπακ, από τη στιγμή που λείπει ο Σούντγκρεν και να παίξει ο Τόνσο στα χαφ με τον Μπα, αλλά δεν φάνηκε να προχωράει.

Άρα, ένας εκ των Ροζ ή Σόουζα θα παίξει δεξιά. Κι αν παίξει ο Γάλλος, τότε ο Δεληζήσης θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα στο πλευρό του Βέλεθ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην επίθεση, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ο Φέτφα, ενώ Ντιγκινί και Γκάμα παλεύουν για μία θέση στο αρχικό σχήμα στα αριστερά της επίθεσης.

To Top