ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποχαιρετάει το 2019 στο “σπίτι” του, ενωμένος σαν μία γροθιά, για το “τρίποντο”!

Ο κόσμος του Άρη καλείται για μία ακόμα φορά να υψώσει το ανάστημά του μπροστά από τον σύλλογο για να τον προστατεύσει από την επίθεση που δέχεται από το σαθρό σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άρης είναι στο “στόχαστρο” της… ντεμέκ εξυγίανσης, με διαιτησίες εχθρικές που ξεπερνούν κάθε όριο, από Κυριακή σε Κυριακή. Πρόσφατο παράδειγμα, με την ΚΕΔ να μην κρατά ούτε τα προσχήματα και να ορίζει τους Τζήλο και Κομίνη στον αγώνα με τον Βόλο. Δύο διαιτητές που στέρησαν από τον Άρη την δυνατότητα να έχει περισσότερους βαθμούς φέτος.

Η επίθεση αυτή έχει ως ένα και μοναδικό στόχο να ταράξει το εσωτερικό του συλλόγου, να δημιουργήσει κλίμα έντονης αμφιβολίας, διάσπασης και κατάρρευσης.

Η ψυχραιμία φυσικά δεν απαιτείται μόνο από τον κόσμο, αλλά και την ίδια την ομάδα, που είτε με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο, είτε με λάθος επικοινωνιακές τακτικές συμβάλλει σε αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν οι πολέμιοι του συλλόγου.

Μία είναι η λύση: ENOTHTA! Tην Πέμπτη το “Κλεάνθης Βικελίδης” πρέπει να γεμίσει και να είναι αυτό που πρέπει να είναι, για να σπρώξει την ομάδα στην νίκη και φυσικά να την προστατεύσει από τους… καλοθελητές με τις σφυρίχτρες και τα VAR που έρχονται να κάνουν ότι είναι δυνατόν, βλέποντας ίσως λίγο πιο μακριά, στην… 4η Ιανουαρίου!

Ο σημερινός αγώνας κόντρα στον Βόλο είναι και ο τελευταίος του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το 2019.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 10 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5
  • 15 ευρώ στη Θύρα 2
  • 25 ευρώ στη Θύρα 9
  • 30 ευρώ στη Θύρα 7
  • 50 ευρώ στα VIP
  • 75 ευρώ στα VVIP

* Στις Θύρες 4 και 5 τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν, συνοδευόμενα από τον γονέα τους. Κάτι που ισχύει και για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου θύρας, οι οποίοι θα συνοδεύουν τα παιδιά τους μόνο στις συγκεκριμένες Θύρες (4 και 5).

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique. Την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 και από τις 13:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη vivahttps://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

To Top