ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρεωμένοι οι παίκτες να βάλουν ένα “stop” στο αρνητικό σερί χωρίς νίκη…

Καλά τα λόγια των προηγούμενων ημερών, όμως αυτό που θέλει ο κόσμος είναι… πράξεις από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το πόσο έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους με την θέση που έχουν στον βαθμολογικό πίνακα και την οποία μπορούν σημαντικά να βελτιώσουν σήμερα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αυτό που… κατάφερε ο Άρης με την εικόνα του στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Ηράκλειο, ήταν να γκρεμίσει την εμπιστοσύνη που είχε “χτίσει” ο κόσμος από την αρχή της φετινής χρονιάς γύρω από αυτή την ομάδα, παρά τα κατά καιρούς σκαμπανεβάσματά της.

Πλέον, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έχουν μπροστά τους δυο αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά. Και κυρίως θα κρίνουν αν είναι ικανοί να… γυρίσουν το κουμπί και να ανακτήσουν πάλι την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αρχικά σήμερα κόντρα στον Βόλο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και φυσικά απέναντι στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ να πετύχει το “τρίποντο” που θα την καθιερώσει στην 5άδα.

Το εξάποντο σε αυτούς τους δύο αγώνες είναι ο μοναδικός τρόπος για να δείξουν ότι είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας τις δύο φετινές τους αποστολές, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να γνώρισαν την πρώτη ήττα με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο τους στο Ηράκλειο, μετά από σερί επτά αγώνων αήττητοι, αλλά απέχουν από την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές!

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (2-1) στις 11 Νοεμβρίου.

Έκτοτε, ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες με AEK (εκτός), Λαμία (εντός) και Ατρόμητο (εκτός) για να έρθει η ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο.

 

To Top