«Σοβαρό το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Άρης»

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε για το ενδεχόμενο έλευσης ενός επενδυτή στον σύλλογο, αλλά και για την απομάκρυνση του Αντρέι Κράβαρικ από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για τις συζητήσεις με υποψήφιο επενδυτή: «Δεν αξίζει ο Άρης να περνάει αυτήν την ταλαιπωρία εδώ και χρόνια. Ο Άρης είναι ένα μεγάλο σωματείο με πολύ κόσμο ο οποίος θέλει να βλέπει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί και να είναι σε ψηλή βαθμολογική θέση. Αυτή την στιγμή μοναδική διέξοδος για την λύση των προβλημάτων του Άρη είναι η έλευση ενός επενδυτή. Θεωρώ από αυτά που ξέρω ότι αυτό που γίνεται είναι σοβαρό και μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι σοβαρό. Δεν μπορούσαμε, άλλωστε, στη παρούσα φάση να πούμε ότι οι συζητήσεις που γίνονται δεν αφορούν κάτι σοβαρό. Ο Άρης είναι αυτός που είναι, έχει κόσμο γήπεδο και κάποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά μπορεί με σωστές κινήσεις να τα αξιοποιήσει».

Για την αποχώρηση του Κράβαρικ: «Ο Κράβαρικ ακολούθησε την μοίρα που ακολουθούν οι προπονητές. Όταν σε επτά παιχνίδια παίρνουμε μία νίκη από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει κάτι για να αλλάξει η ομάδα και τα αποτελέσματά της. Δεν γίνεται να φύγουν οι παίκτες, φεύγει ο προπονητής».

To Top