Τζεβελέκης: “Η ΚΑΕ έχει άρτιο φάκελο για το άρθρο 99, παραμένω αισιόδοξος”

Φυσιολογική θεωρεί ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης (και μέτοχος της ομάδας ακόμη και σήμερα) Θανάσης Τζεβελέκης, την ανησυχία που υπάρχει στο τμήμα μπάσκετ ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου για το αίτημα υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99, μετά την αρνητική εξέλιξη στο ανάλογο αίτημα της ΠΑΕ.

Ο κ. Τζεβελέκης, παρόλα αυτά δηλώνει στο “Goal” αισιόδοξος και εξηγεί το γιατί: “Ανησυχία είναι φυσιολογικό να υπάρχει ωστόσο από την πλευρά μου παραμένω αισιόδοξος. Γνωρίζω πολύ καλά τι δουλειά έχει γίνει από την πλευρά των νομικών της ΚΑΕ Άρης και ειδικά από τον κ. Οικονόμου. Ξέρω πώς η ΚΑΕ έχει έναν άρτιο φάκελο στον οποίο έχει συμπεριληφθεί κι ένα μεγάλο ποσοστό πιστωτών που ίσως να ξεπερνάει και το 80% που έχει έρθει σε συμφωνία και συναινεί με την υπαγωγή. Από εκεί και πέρα, τα μεγέθη συγκριτικά για ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι ανόμοια είναι πολύ διαφορετικά. Τα χρέη της ΚΑΕ προς το Δημόσιο είναι κατά πολύ μικρότερα”.

Ο κ. Τζεβελέκης πρόσθεσε: “Αυτό που ξέρω και καταθέτω είναι πώς η ΚΑΕ Άρης έχει καταθέσει μια σοβαρή πρόταση με συγκεκριμένα επιχειρήματα για την υπαγωγή της στο άρθρο. Αισιοδοξία από την πλευρά μου υπάρχει όμως δεν ξεχνώ πώς έχουμε να κάνουμε με μια απόφαση δικαστηρίου οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά”.

Για την ομάδα του Άρη είπε: “Τηρουμένων των οικονομικών συνθηκών που υπάρχουν η ομάδα κάνει ίσως και περισσότερα από αυτά που μπορεί. Παλεύει, καταθέτει προσπάθεια στο γήπεδο και αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει”.

Όσο για τον ίδιο:”Όχι, δεν έχω βλέψεις για την ΚΑΕ, δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στα διοικητικά. Είμαι παρών στις εξελίξεις και στην διάθεση της διοίκησης για ότι χρειαστεί όμως οι υποχρεώσεις που έχω δεν μου επιτρέπουν να εμπλακώ στα διοικητικά”.

 

To Top