Σοκ για Ντουρμισάι: Τραυματισμός στον χιαστό και πρόωρο τέλος στη σεζόν

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Φιορίν Ντουρμισάι με το… καλημέρα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο πρώην στράικερ του ΟΦΗ δεν πρόλαβε να κλείσει καλά-καλά μία εβδομάδα στον κυπριακό σύλλογο και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, με την πρώτη διάγνωση να αφορά αποκόλληση χιαστού και να απαιτεί την αποχή από τη δράση για τουλάχιστον δύο μήνες, καθιστώντας εξαιρετικά πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου των «μαυροπράσινων», Πάρης Φωκαΐδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 της Λευκωσίας, όπου εκτός της ενημέρωσης για τον τραυματισμό του 26χρονου Αλβανού στράικερ, αναφέρθηκε και στο επικείμενο deal με τον Πέτρο Γιακουμάκη.

Ο Έλληνας φορ συμφώνησε προφορικά με τον σύλλογο και αναμένεται πλέον να ταξιδέψει στην Κύπρο για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κύριος Φωκαΐδης:

Για τον Ντουρμισάι: «Στην προπόνηση της Τετάρτης είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει όλη τη σεζόν. Η πρώτη διάγνωση αναφέρεται σε αποκόλληση χιαστών. Θα μείνει εκτός για δύο μήνες και θα δούμε πότε θα επανέλθει και αν μπορεί να επανέλθει. Γενικά είμαστε άτυχοι φέτος με τους τραυματισμούς. Στη μια βδομάδα που βρίσκεται στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε. Δεν θα τα βάλουμε κάτω. Θα κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές. Νάνι και Ιωάννου έπαθαν θλάση με τον Ακρίτα. Σάλι και Γκεριέρ παραμένουν στο απουσιολόγιο. Ο Πεχλιβάνης έχε απουσιάζει με κάταγμα στο δάχτυλο. Εμείς κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να ενισχύσουμε την ομάδα. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο αποψινό παιχνίδι».

Για τον Γιακουμάκη: «Μετά τον χθεσινό τραυματισμό του Ντουρμισάι η διοίκηση έκανε αστραπιαίες κινήσεις. Μας ενδιαφέρει ο Γιακουμάκης. Θα έρθει σήμερα στην Κύπρο και θα γίνουν συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία. Κινούμαστε και για τη θέση 8-10. Ο Πέτρος Γιακουμάκης τηρεί τις προϋποθέσεις του προπονητή και του γενικού αρχηγού».

To Top