Σοκ με Στρέλνιεκς, πάει για ΜακΦάντεν ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την άμεση (ως αύριο) απόκτηση του Θαντ ΜακΦάντεν καθώς ο Γιάνις Στρέλνιεκς μένει τουλάχιστον 1-1,5 μήνα εκτός δράσης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την κατάσταση του Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής Λετονίας με το Μαυροβούνιο και τα νεότερα σχετικά με την κατάστασή του είναι δυσάρεστα.

Οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν ότι ο Στρέλνιεκς θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες και πλέον στον Ολυμπιακό υπάρχει πίεση χρόνου για μεταγραφή καθώς η προθεσμία για ενίσχυση στην Euroleague λήγει αύριο (27/2, 19:00) και ο Ολυμπιακός έχει 24 ώρες να υπογράψει παίκτη.

Εξάλλου, με τον Σπανούλη να είναι στα «πιτς» περιορίζονται οι λύσεις στα γκαρντ και στην τελική ευθεία της χρονιάς με καθοριστικά παιχνίδια να ακολουθούν υπάρχει ανάγκη άμεσης προσθήκης.

Πάει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός, σε πρώτο πλάνο ο ΜακΦάντεν

Γίνεται επομένως κατανοητό ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν ταχύτατα τις επόμενες ώρες για μεταγραφή. Τις τελευταίες ώρες, πάντως, γραφεία μάνατζερ στέλνουν σωρηδόν προτάσεις με παίκτες, ωστόσο ο Θαντ ΜακΦάντεν δείχνει να βρίσκεται σε θέση ισχύος αυτή την στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί στον ΜακΦάντεν καθώς πρόκειται για μία λύση παίκτη με επιθετικές ικανότητες, είναι μία οικονομική περίπτωση αλλά και ελεύθερος, ενώ έχει και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Την φετινή σεζόν ο 29χρονος Αμερικανός με διαβατήριο Γεωργίας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ισπανική Τενερίφη μετρώντας 15 παιχνίδια στην ACB με 12,2 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στο παρελθόν ο ΜακΦάντεν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό των ΠΑΟΚ και Κύμης.

To Top