Σοκ στην Αγγλία: Νεκρός 23χρονος ποδοσφαιριστής

Ο νεαρός παίκτης εντοπίστηκε στο σπίτι του νεκρός και η αστυνομία δεν έχει βρει στοιχεία που να την οδηγούν στο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Μόρκαμ που αγωνίζεται στη League Two της Αγγλίας, Κριστιάν Εμπουλού.

Ο νεαρός παίκτης εντοπίστηκε στο σπίτι του νεκρός και η αστυνομία δεν έχει βρει στοιχεία που να την οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο πρώην αμυντικός της Μίλγουολ και της Μαδέργουελ ανήκε στη Μόρκαμ από τον Ιανουάριο. Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια, χωρίς να αναφερθεί στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του.

«Όλοι στη Μόρκαμ είναι πολύ λυπημένοι με τα νέα για τον θάνατο του Κριστιάν και θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν την πολύ λυπηρή στιγμή», ανέφερε αρχικά ο σύλλογος.

Για να προσθέσει: «Ήταν μόλις 23 ετών και η είδηση για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του ήταν σοκ για όλους μας…Η απώλεια του θα γίνει αισθητή από όλους όσους είχαν τη χαρά να τον γνωρίζουν».

 

To Top