Σοκ στην Αθήνα, νεκρή 23χρονη από κρίση πανικού μέσα στη νεροποντή! (photos)

Ότι η Αθήνα είναι μία ανοχύρωτη πόλη είναι γνωστό. Ότι με την πρώτη ψιχάλα συνήθως έχουμε προβλήματα ολκής, που σε άλλες χώρες δεν τα έχουν ούτε μετά από κακοκαιρίες που δεν υφίστανται καν στο ελληνικό μικροκλίμα, επίσης γνωστό. Το ότι οι υπηρεσίες του Δημοσίου και των Αυτοδιοικητικών φορέων είναι αποδεκατισμένες από προσωπικό ελέω κρίσης, προφανές.

Αν στα παραπάνω προστεθεί και το ότι σε πέντε ώρες, από τα ξημερώματα της Παρασκευής ως το μεσημέρι, έπεσε τόσο νερό στην Αθήνα, όσο δεν είχε πέσει τα τελευταία 50 χρόνια (75 χιλιοστά, απίστευτη βροχόπτωση για Ελλάδα), τότε κατανοεί κανείς τους λόγους που πραγματικά η Αθήνα βούλιαξε σήμερα και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν τρομερά και αξεπέραστα.

Φουσκωμένα ρέματα, υπερχειλισμένα ποτάμια, δρόμοι-λιμνοθάλασσες και εγκλωβισμένοι σε όλο το λεκανοπέδιο, με την πυροσβεστική να δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα για άντληση υδάτων από Μετρό, ιδιωτικά υπόγεια, Υπουργεία, νοσοκομεία και ιδιωτικές κατοικίες, ενώ στους δρόμους έκαναν την εμφάνισή τους μέχρι και… κανό, από νεαρούς που θέλησαν να διασκεδάσουν την θεομηνία!

Μία νεαρή γυναίκα νεκρή!

Τελικώς, εκτός από τα χιλιάδες προβλήματα και τις απίστευτες πλημύρες, μόνο για να γελάσει κανείς δεν ήταν η κατάσταση, αφού με αφορμή τους τόνους νερού που κατέκλυσαν την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στα Βόρεια Προάστια, μία νεαρή γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, όταν –σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις και πριν το αποτέλεσμα της νεκροψίας- υπέστη κρίση πανικού όντας εγκλωβισμένη στο ΙΧ αυτοκίνητό της και υπέστη καρδιακό επεισόδιο, για να καταλήξει και να προσθέσει και μία τραγωδία σε όσα όλα απίστευτά έπληξαν την πόλη αυτή τη μέρα του Φεβρουαρίου!

Κατέρρευσε κτίριο στον Αγιο Παντελεήμονα

Στο μεταξύ, έρευνες διεξάγονται στα χαλάσματα κτηρίου στον Αγιο Παντελεήμονα (Μαγνησίας 28), όπου κατέρρευσε κτήριο που είχε σφραγιστεί ως επικίνδυνο προ ημερών, αλλά εκφράζεται ανησυχία μήπως είχε βρει κάποιος άστεγος καταφύγιο εκεί, εξ ου και ερευνάται η περιοχή.

 

To Top