Σφαιρόπουλος: “Σημαντικός και υπολογίσιμος αντίπαλος ο Άρης”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει έναν πολύ δύσκολο αγώνα αύριο για την ομάδα του με αντίπαλο τον Άρη. Ο τεχνικός του Πανιωνίου υπογράμμισε το γεγονός ότι οι κίτρινοι έχουν κερδίσει έξι από τα εννιά τελευταία παιχνίδια, ενώ έχασαν τα δύο στο τέλος.

Ο Σφαιρόπουλος μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι: “Ο Άρης είναι πολύ σημαντικός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Και μόνο το γεγονός ότι έχει νικήσει στα 6 από τα τελευταία 9 παιχνίδια του έχοντας χάσει δύο ματς στο τέλος, δείχνει την βελτίωση στο παιχνίδι του. Εμείς πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να μας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου μας”.

Δηλώσεις έκανε και ο Μπίλι Κις υποστηρίζοντας ότι “προερχόμαστε από πέντε σερί νίκες με καλές εμφανίσεις αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα με αντίπαλο μία ιστορική και δυνατή ομάδα τον Άρη. Το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στο υπέροχο κοινό μας μας υποχρεώνει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να νικήσουμε και σε αυτό το ματς και να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας”.

 

To Top