Σουνάς: “Υπάρχει αλλαγή κλίματος”

Έμφαση στην τακτική έχει δοθεί από τον Λούκας Αλκαράθ στις πρώτες του προπονήσεις στον Άρη όπως παραδέχτηκε ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος σκέφτεται μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα, για να αποκτήσει… οντότητα αυτό που είπε περί αλλαγής κλίματος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Δημήτρη, ταξίδι στην Τρίπολη αυτή την εβδομάδα και ματς με τον Αστέρα. Πως το αντιμετωπίζεις;

Απ΄ την αρχή ξέραμε πως αυτό το ματς, θα ήταν από τα δυσκολότερα του πρωταθλήματος, αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σ΄ αυτό. Ηρθε καινούριος προπονητής, έχουμε κάνει βήματα βελτίωσης, τακτικά και θα πάμε να κυνηγήσουμε το στόχο μας, που είναι οι τρεις βαθμοί.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον κ. Αλκαράθ, ποιες είναι;

Ακόμα είναι νωρίς για να κρίνουμε τον καινούριο μας προπονητή. Σίγουρα ήρθε για να μας βελτιώσει τακτικά και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός και αυτό έχει αρχίσει και όσο πάει θα βελτιωνόμαστε.

Επιβεβαιώνεις τις πληροφορίες που λένε πως είναι λάτρης της τακτικής;

Ναι, τόσο πριν μπούμε για προπόνηση, όσο και μετά ασχολούμαστε με την τακτική. Πώς να κινούμαστε επιθετικά, αμυντικά και πιστεύω αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ.

Διαπιστώνεις αλλαγή κλίματος;

Ναι, υπάρχει αλλαγή κλίματος. Πιστεύουμε ότι αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Πιστεύουμε στον καινούριο προπονητή και θα τον στηρίξουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις.

Αγωνιστικά, πως περιμένεις το ματς της Τρίπολης; Εκει θα συναντήσετε και τον Σάκη Τσιώλη…

Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και περιμένουμε έναν πολύ καλό Αστέρα. Γι αυτό και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για να τον αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα κοιτάξουμε το έργο μας, τη δουλειά μας, ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Παίζετε με το πιστόλι στον κρόταφο;


Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά θα κοιτάξουμε να το παλέψουμε. Θα δώσουμε την ψυχή μας για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε.

Να περιμένουμε πάλι γκολ από τον Σουνά;


Μακάρι! Ηταν ευχάριστο γεγονός ότι πέτυχα γκολ την προηγούμενη αγωνιστική. Βέβαια, θα ήταν ακόμα πιο ευχάριστο εάν παίρναμε και τους τρεις βαθμούς. Μακάρι να έρθουν περισσότερα γκολ από μένα στη συνέχεια.

 

To Top