Ο Γιώργος Γιάτσης στο PRESSARIS για την νίκη και την πρόκληση με τους Λευκορώσους

Η επιστροφή στις νίκες για τον Άρη κόντρα στην Κηφισιά (3-2) επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας. Ο τεχνικός των κίτρινων, ο Γιώργος Γιάτσης μίλησε στο PRESSARIS για την νίκη, αλλά και τα ταξίδια στην Ευρώπη, τα οποία έφεραν μοιραία μεταπτώσεις στην ομάδα.

Επιμέλεια: Βέτα Κουκουντσή

Όπως επισήμανε πάντως, το σημαντικό είναι οι δύο βαθμοί της νίκης και η ομάδα κοιτάει μπροστά για τον επαναληπτικό απέναντι στους Λευκορώσους, εκεί όπου θέλει να συνεχίσει με νίκη-πρόκρισης, όντας ο μοναδικός πρεσβευτής της Θεσσαλονίκης στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 Καταφέρατε απέναντι στην Κηφισιά να πάρετε τους δυο βαθμούς.Είστε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας;

Οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί .Τον τελευταίο καιρό είχαμε αρκετά προβλήματα και αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση μας.Κρατάμε τους δύο βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

 Αν και βρεθήκατε πίσω στα σετ καταφέρατε να γυρίσετε το παιχνίδι…

Έχω πει πως αυτό που χαίρομαι στην ομάδα μου είναι ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και παρόλο που τις τελευταίες δύο βδομάδες και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και με τους τραυματισμούς αλλά και τα πολλά ταξίδια, καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε και να πάρουμε την νίκη με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κηφισιά.

Ανατροπή, αλλά και προβλήματα…

Είναι σημαντικό το ότι ανατρέψαμε το σκορ κι έχω ξαναπεί ότι αυτό που χαίρομαι στην ομάδα είναι ότι είναι ανταγωνιστική και παρόλο που τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τα προβλήματα τραυματισμών και με τις μετακινήσεις, καταφέραμε να κερδίσουμε το  παιχνίδι.

 Ο Άρης έχει μια… “εκκρεμότητα” απέναντι στην Κομουνάλικ Γκρόντνο. Ποια είναι η πεποίθηση της ομάδας για τον επαναληπτικό αγώνα;

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουν πολύ καλή ομάδα οι Λευκορώσοι αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να πάρουμε την πρόκριση.

To Top