ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σούλερ… analysis! Είχε χθες 18 πόντους και 20 στους προηγούμενους πέντε αγώνες του Άρη!

Από τον Αύγουστο μέχρι και χθες αναρωτιόνταν όλοι που είναι ο Τζαμάλ Σούλερ που ήξεραν. Που είναι ο παίκτης που έκανε εξαιρετική καριέρα στην Ευρώπη, που είναι ο περσινός ηγέτης του Ηρακλή. Εμφανίστηκε, λοιπόν, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο – εντός κι εκτός παρκέ – της σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν συγκλονιστικός στο δεύτερο ημίχρονο. Λες και γύρισε το τσιπάκι στα αποδυτήρια του κλειστού της Νέαπολης και βγήκε ο… κανονικός Σούλερ, αυτός στον οποίο δόθηκε φέτος το δεύτερο ακριβότερο συμβόλαιο (85.000 δολάρια).

Με 18 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σούλερ ήταν αυτός που κράτησε όρθιο τον Άρη μέσα στη Λάρισα. Είχε 5/6 βολές, 2/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα σε 30:47. Τα 10:47 τα έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο που και πάλι ήταν ωσεί παρών με… airball τρίποντο!

Και στο δεύτερο μέρος δεν βγήκε δευτερόλεπτο! Πως να βγει όταν ήταν αυτός που κρατούσε τον Άρη μέσα στο παιχνίδι… Με 13 πόντους στην τρίτη περίοδο και άλλους πέντε στην τέταρτη επανασυστήθηκε στο κοινό του Άρη με τον σωστό τρόπο.

Και να σκεφτεί κανείς ότι στους προηγούμενους πέντε αγώνες συνολικά είχε 20 πόντους με μόλις 6/9 βολές, 4/10 δίποντα και 2/16 τρίποντα! Κι έβαλε τρία χθες στη Λάρισα! Ευχής έργο να μην ξαναδεί ο φίλαθλος του Άρη εκείνον τον Σούλερ, να είναι μια κακή ανάμνηση…

Τα παιχνίδια του Σούλερ στη φετινή Basket League

To Top