ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη και πληρωμές επαναφέρουν την ηρεμία στον Άρη!

Η χθεσινή μέρα ήταν μια… καλή μέρα για τον μπασκετικό Άρη, ωστόσο δεν λύνει τα ζωτικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το τμήμα. Οι πληρωμές που θα κάνει σήμερα η διοίκηση επαναφέρουν πρόσκαιρα την ηρεμία και την κανονικότητα, αλλά είναι προφανές ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

Το πρώτο “διπλό” της ομάδας μετά από σχεδόν δύο χρόνια δίνει μεγάλη ανάσα σε αγωνιστικό επίπεδο και κυρίως είναι αποτέλεσμα που μπορεί να βάλει τον Άρη σε μια πολύ πιο ευνοϊκή θέση βαθμολογικά.

Το οικονομικό, όμως, είναι ένα θέμα που… σέρνεται χρόνια, όχι μόνο φέτος, και με αυτό συνεχώς στις “πλάτες” του δεν μπορεί να ορθοποδήσει το τμήμα.

Σήμερα θα γίνουν πληρωμές για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, επί της ουσίας καθυστερήσεις θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και αυτό θα πρέπει να οδηγήσει τη διοίκηση σε αποφάσεις που θα την βοηθήσουν να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο συνεπής στο εγγύς μέλλον. Ποιες είναι αυτές οι αποφάσεις; Απαντήσεις θα πρέπει να δώσει μόνο η διοίκηση που μέχρι σήμερα “τρέχει” την ομάδα, η οποία κοστίζει – ως αγωνιστικό μπάτζετ – πάνω από 50.000 ευρώ το μήνα.

To Top