ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και τελική ευθεία για την “μάχη της Κρήτης”

Προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και τελική ευθεία για την “μάχη της Κρήτης” με τον Άρη να έχει το μυαλό του στο τελευταίο παιχνίδι της… χρονιάς κόντρα στον ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο.

Η προετοιμασία του Άρη για τον τελευταίο αγώνα του 2020 κορυφώνεται σήμερα στο “σπίτι” της ομάδας, το γήπεδο Χαριλάου, με τον Άκη Μάντζιο να καταστρώνει τα πλάνα του για την 9η φετινή νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και εφόσον αποφασίσει να κάνει αλλαγές, αυτές θα είναι ελάχιστες, μία ή δύο στην καλύτερη.

Η δεδομένη επιστροφή του Ροζ στην “φαρέτρα” του Μάντζιου είναι ένα επιπλέον ατού. Ο Μάντζιος θα καταλήξει αν θα τον χρησιμοποιήσει βασικό ή θα διατηρήσει το δίδυμο, Δεληζήση-Μπεναλουάν, που τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, βασικοί θα είναι ξανά οι Σούντγκρεν-Σάκιτς, όπως και οι Σάσα-Ματίγια στα χαφ.

Στην επίθεση, την θέση του θα κρατήσει ο Μάνος, αλλά και οι Γκάμα-Μπερτόγλιο. Παίζεται μία θέση, ανάμεσα σε Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι και Σίλβα. Ενδεχομένως, ο Μάντζιος να θελήσει να αποφορτίσει με κάποιον τρόπο τον Ματέο και να επιλέξει μία από τις άλλες δύο επιλογές του.

Για την θέση του τερματοφύλακα, όλα είναι ακόμα ανοιχτά, καθώς η οριστική απόφαση θα παρθεί τα επόμενα 24ωρα…

Προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και… προσομοίωση εν όψει Ρόμα (photos)

Στο Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, προκειμένου οι παίκτες να συνηθίσουν το γήπεδο και ενόψει του αγώνα με τη Ρόμα την προσεχή Παρασκευή.

Οι ρυθμοί έχουν πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και το Πράβετς, γίνεται πλέον μία προπόνηση και αύριο θα συνεχιστεί το ομαδικό πρόγραμμα επίσης με μία προπόνηση.

To Top