Το φιλικό με τη Ρόμα “τραβάει” και την αγορά διαρκείας!

Το φιλικό με την Ρόμα λειτουργεί σαν… μαγνήτης και για τα εισιτήρια διαρκείας. Ο κόσμος του Άρη συρρέει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να προμηθευτεί το εισιτήριο για το φιλικό με την σπουδαία ιταλική ομάδα, όμως η πλειοψηφία αυτών δείχνουν ενδιαφέρον και αγοράζουν και διαρκείας!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ έχουν ήδη φύγει πολλά περισσότερα από 2.000 εισιτήρια για το φιλικό με τη Ρόμα και η ζήτηση θα παρουσιάζει αύξηση όσο πλησιάζει και η μέρα του αγώνα. Ειδικά από την αυριανή μέρα που θα είναι ανοικτό και το εκδοτήριο στην θύρα 2, αναμένεται να πουληθούν ακόμα περισσότερα εισιτήρια σε σχέση με τις δύο προηγούμενες μέρες διάθεσης.

Αυτό που παρατηρείται και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι το φιλικό με τη Ρόμα “τραβάει” και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία παρουσιάζουν αυξητική τάση. Αρκετοί φίλαθλοι συνδυάζουν το εισιτήριο για το φιλικό με τους τζιαλορόσι και προμηθεύονται και το εισιτήριο διαρκείας τους και αναλόγως θα αυξάνεται και η ζήτηση των διαρκείας που αποτελεί μεγάλη πηγή εσόδων για την ΠΑΕ.

 

To Top