ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σούντγκρεν: “Καρδιά και ψυχή, να δώσουμε το 100%! Η ποιότητα του Γκάμα μας βοηθάει πολύ!”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε στην κάμερα της Nova για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, περιμένει πως και πως να ζήσει την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα ντέρμπι και αναφέρθηκε και στην επικείμενη επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα στο αρχικό σχήμα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Σουηδός μπακ τόνισε αρχικά πως “αισθάνομαι πολύ καλά. Ήταν χρήσιμο το διάστημα της διακοπής για να αποφορτιστούμε και να ξεκουραστούμε. Αυτό το διάστημα μπήκαν στην ομάδα και παίκτες όπως ο Γκάμα, που μπορούν να μας πάνε σε άλλο επίπεδο. Δουλέψαμε στις προπονήσεις, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και κοιτάμε πλέον την συνέχεια».

Για τον Μπρούνο Γκάμα σχολίασε: «Είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρίσματα. Είναι πολύ θετική η άποψη που έχω για τον Γκάμα. Η ποιότητά του μας βοηθάει πολύ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στην Ελλάδα. Περιμένω τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουν οι ποδοσφαιριστές, ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα, γιατί αυτά τα παιχνίδια τα περιμένω από την στιγμή που ήρθα στην Θεσσαλονίκη».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ίδια συγκομιδή με εμάς. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε το 100%. Προετοιμαστήκαμε καλά και θα πρέπει να δείξουμε καρδιά και ψυχή».

To Top