ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Στο μυαλό μας μόνο η νίκη, υπάρχει πίεση, αλλά δεν μας αγγίζει η ονοματολογία”

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, αναφέρθηκε στον αγώνα (15/9, 21:30) του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δεν έκρυψε τη αισιοδοξία του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Έλληνας τεχνικός επιβεβαίωσε ότι στην αποστολή θα είναι τόσο ο Λίντσεϊ Ροζ όσο και ο Μπρούνο Γκάμα και μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε αρχικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

«Την πρώτη εβδομάδα δεν ασχοληθήκαμε με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και κοιτάξαμε με τον Άγγελο Χαριστέα να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών. Αυτή την εβδομάδα μπήκαμε σε πιο ειδικό κομμάτι προετοιμασίας γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή», είπε και ρωτήθηκε για τον τίτλο «υπηρεσιακός».

«Το υπηρεσιακός είναι που λένε όλοι για τον προπονητή που μένει. Δε νιώθω υπηρεσιακός, προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου, για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Καλώς να έρθει ο επόμενος προπονητής, εφόσον ασφαλώς καταλήξουμε. Δεν μας αγγίζει η ονοματολογία που υπάρχει, μας ενδιαφέρει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Ρωτήθηκε για την απόφαση του Σάββα Παντελίδη, αν ήταν ξαφνική και για τον ίδιο και απάντησε… «ναι, δεν μου είχε πει κάτι. Τελείωσε το παιχνίδι κι εμείς το μάθαμε την ώρα που το ανακοίνωσε στα παιδιά. Κι εμείς ξαφνιαστήκαμε».

Ερωτηθείς για την προηγούμενη φορά που είχε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή (σ. σ. Απόλλων Σμύρνης-Αρης 0-1 τη σεζόν 2018-19), απάντησε ότι… «εκείνο το παιχνίδι ήταν διαφορετικό υπό την έννοια ότι αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική, ενώ τότε προερχόμασταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Τότε, είχα προσπαθήσει να δουλέψω στο μυαλό των παικτών. Αυτό κάναμε και την πρώτη εβδομάδα. Το ότι ήξερα τα παιδιά από πριν θα έλεγα ότι βοήθησε στις συζητήσεις που κάναμε. Πήγαμε όλοι μαζί για καφέ μετά την προπόνηση. Τους βλέπω καλά κι εκτιμώ ότι κάτι κάναμε».

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό είπε ότι… «ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, ανεξαρτήτως προβλημάτων. Έχουμε κάποια στοιχεία για το παιχνίδι του. Εμείς επικεντρωθήκαμε στη δική μας ομάδα, να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θεωρώ όμως ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».

Αναφορικά με το επίπεδο πίεσης που υπάρχει, ήταν ξεκάθαρος. «Οταν είσαι προπονητής σε μεγάλη ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη νιώθεις πίεση. Δεν νοείται να μην έχεις, το θέμα είναι να βγάλεις την πίεση σε ενέργεια και να μη σε οδηγήσει σε αρνητικές αποφάσεις. Είναι θέμα διαχείρισης».

Τέλος, δεν θέλησε να μπει σε ονοματολογία αλλά έδειξε ξεκάθαρα ότι έχει αποφασίσει για την 11αδα. «Το μεγαλύτερο μέρος της 11αδας είναι κλειδωμένο. Υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές, όπως υπάρχει σκέψη για δύο θέσεις».

To Top