ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σούντγκρεν: Το σενάριο για ΑΪΚ, το περσινό επεισοδιακό “τέλος” και η απόφαση του Άρη…

Μία μέρα μετά την συνέντευξη του Ντάνιελ Σούντγκρεν και στην Σουηδία ξεκίνησε έντονη φημολογία πως ο 30χρονος αμυντικός ίσως και να επιστρέψει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο διευθυντής του μέσου (fotbolldirekt.se) που παραχώρησε την συνέντευξη ο Σουηδός, υποστηρίζει πως το ενδεχόμενο επιστροφής είναι στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΪΚ, που απ΄ότι φαίνεται έχουν… ξεχάσει τις επιθετικές ανακοινώσεις κατά του παίκτη, όταν αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι, για λογαριασμό του Άρη.

Ο Σούντγκρεν είναι κατηγορηθεί τότε, επίσημα με ανακοίνωση από την ΑΪΚ, πως προσποιούνταν τον τραυματία για να μην παίξει στα προκριματικά του Champions League, ώστε να έχει το δικαίωμα να παίξει με τον Άρη στα προκριματικά του Europa League.

“Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές…”, φαίνεται να υποστηρίζουν στην Σουηδία και όλα δείχνουν πως ίσως υπάρξει πρόταση στον Σούντγκρεν για επαναπατρισμό. Θεωρούν ότι λόγω της αγάπης του για την ομάδα θα είναι το ίδιο παθιασμένος με το παρελθόν,

Εξέλιξη που αν έχει βάση θα είναι απόλυτα θετική για τον Άρη, που θα μπορέσει πιο εύκολα σχετικά να λύσει το τριετές κλειστό συμβόλαιο με τον Σουηδό, που υπογράφτηκε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής άλλωστε έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας με τις δηλώσεις του, κατηγορώντας εκτός από την διοίκηση και τον Μίχαελ Ένινγκ ακόμα και τους συμπαίκτες του!

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να διατηρήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους και ψάχνουν τρόπους για να αποδεσμευτούν από τον ίδιο και το συμβόλαιό του.

Το θετικό της υπόθεσης, είναι πως μέχρι στιγμής ο Σούντγκρεν δείχνει να μην θυμίζει… Ντουάρτε, καθώς θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του, όπως ο Ολλανδός μέσος.

 

 

To Top