ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ 3 ο Άρης, σκούπισε (3-0) τον Λεβαδειακό και μπήκε με το δεξί

Με το… δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα ο Άρης κερδίζοντας άνετα τον Λεβαδειακό με σκορ 3-0.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς με τον Μαντσίνι να βρίσκεται σε φανταστική μέρα και να πετυχαίνει και τα δύο γκολ από τα τρία γκολ του Άρη.

Η ροή του αγώνα άλλαξε άρδην με την είσοδο του Μάνου Γκαρθία στον αγωνιστικό χώρο, με τον Άρη να γίνεται ακόμη πιο επιθετικός και με τον Γκρέι να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ των κιτρινόμαυρων, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.

Ντεμπούτο και για τον Ζερβίνιο με τη φανέλα του Άρη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό της συνάντησης.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΚΑΜΑΤΣΟ

Με 4-4-2 ξεκίνησε το παιχνίδι ο Χερμάν Μπούργος με μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβιβ, αυτή του Ραφαέλ Καματσο που πήρε τη θέση του Χουάν Ιτούρμπε. Ο Κουέστα κάτω απο τα δοκάρια με την τετράδα στην άμυνα τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάγιο και Πίρσμαν, στη μεσαία γραμμή τους Νταμπό, Ντουκουρέ, δεξιά τον Μαντσίνι, αριστερά τον Καμάτσο και στην κορυφή τους Πάλμα και Γκρέι.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΜΑΝΤΣΙΝΙ 

Ο Άρης προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό του. Στο 12ο λεπτό ήρθε και το γκολ μετά από μια εκπληκτική κάθετη πάσα του Γκρέι ο οποίος έβγαλε μόνο του τον Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος με ένα πανέμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάρκοβιτς, ανοίγοντας λογαριασμό για τους κιτρινόμαυρους.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο23′ άλλη μία φοβερή έμπνευση του Γκρέι που βρήκε στην κίνηση τον Καμάτσο με τον ίδιο να πλασάρει και τον Μάρκοβιτς να απομακρύνει.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μετά το γκολ του Άρη, ο Λεβαδειακός πίεσε και έχασε ευκαιρίες αρχικά με τον Μουτίνιο και εν συνεχεία με Βήχο και Κωνσταντινίδη, με τον Κουέστα όμως να είναι εκεί που πρέπει.

ΓΚΟΛ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΚΑΙ 2-0

Από το 40ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει όμως ο Μαντσίνι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Αργεντίνος στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με μια ατομική προσπάθεια, “χόρεψε” την άμυνα του Λεβαδειακού, μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με πανέμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 για τον Άρη.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές για τον Άρη με τους Νταμπό και Καμάτσο να αποχωρούν και τις θέσεις τους να παίρνουν οι Ντιόπ και Μάνου Γκαρθία. Παράλληλα άλλαξε και το σύστημα απο 4-4-2 σε 4-2-3-1 με τον Γκρέι μοναδικό προωθημένο και τον Μάνου Γκαρθία να παίζει πίσω του.  Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, πιέζοντας δηλαδή την άμυνα του Λεβαδειακού και μάλιστα είχαν την ευκαιρία με τον Γκρέι να διευρύνουν κι άλλο το σκόρ, όμως ο φορ του Άρη δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από τη σέντρα του προωθημένου Φαμπιάνο.

Λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μάρκοβιτς πέρασε και το σουτ του Μαντσίνι στο 55′ όταν ο Πάλμα πίεσε τον τερματοφύλακα των Βοιωτών, ο οποίος έκανε το λάθος,  η μπάλα έφτασε στον Αργεντινό του Άρη, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΙ

Στο 59ο λεπτό ο Αντρέ Γκρέι έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-0, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού. Ο Μαντσίνι έβγαλε τετ α τετ τον φορ του Άρη, όμως ο Μάρκοβιτς είπε “όχι”.

Δυο λεπτά αργότερα ο Μάνου Γκαρθία έβγαλε πάλι μόνο τον Γκρέι απέναντι στον τερματοφύλακα των Βοιωτών, όμως το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ

ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΓΚΡΕΪ ΚΑΙ 3-0

Ότι δεν κατάφερε στις δυο προηγούμενες ευκαιρίες του το πέτυχε στο 68ο λεπτό ο Αντρέ Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός υποδέχτηκε μια πανέμορφη μακρινή πάσα από τον Πάλμα και με πλασέ στην κίνηση έδειξε την κλάση του γράφοντας το 3-0.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΖΕΡΒΙΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ

Στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι προκειμένου να χειροκροτήσει τον Ζερβίνιο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα περνώντας στη θέση του Πάλμα. Μάλιστα στο 88′ ο Ζερβίνιο λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, αλλά ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε το πλασέ του Ιβοριανού.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (82′ Μαζικού), Νταμπό (46′ Ντιοπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα (73′ Ζερβίνιο), Καμάτσο (46′ Μάνου Γκαρθία), Γκρέι (82′ Χατζηιωάννου)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης):  Μάρκοβιτς, Μεχία, Σόουζα Ντος Σάντος, Ρούα, Βήχος, Βράκας, Δούμτσιος, Συμελίδης, Κωνσταντινίδης, Μπελμόντε (58′ Λουα Λούα) και Τζημόπουλος

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας
Α’ Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης
Β’ Βοηθός: Αντώνιος Σινιοράκης
4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
VAR: Αθανάσιος Τζήλος

To Top