Σούστερ και Καμπιάσο στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ένινγκ, αν στραφεί στο εξωτερικό…

Χθες αργά το βράδυ οι πρώτες επιλογές των ιθυνόντων του Άρη όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας μετά το “διαζύγιο” με τον Μίχαελ Ένινγκ, ήταν κυρίως από την Ελλάδα με τους Δέλλα, Μάντζιο και Αναστασίου να είναι στο “κάδρο”.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει στροφή και στο εξωτερικό αν και μέχρι στιγμής θεωρείται δύσκολο να παρθεί μία τέτοια απόφαση.

Εφόσον αυτό γίνει, τότε -μεταξύ άλλων- υπάρχουν και δύο συγκεκριμένες επιλογές. Αυτές των Μπερντ Σούστερ και Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο πρώτος είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τον Άρη, ενώ ο δεύτερος έχει προταθεί επίσης εδώ και καιρό και βρίσκεται στα υπόψιν.

Ο Σούστερ είναι 60 ετών και έχει σημαντική καριέρα τόσο ως προπονητής όσο και ως παίκτης. Ο Γερμανός έχει καθίσει στους πάγκους των Κολωνίας, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβάντε, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Μάλαγα, ενώ η τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν κινέζικη Dalian Yifang τη σεζόν 2018-19.

Ο Καμπιάσο από την άλλη, είναι μόλις μόλις 40 ετών και έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ως βοηθός του Πέκερμαν στην εθνική ομάδα της Κολομβίας.

To Top