Διευκρίνιση για την Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ και την αγορά εισιτηρίου

Ο Α.Σ. Άρης διευκρινίζει εκ νέου τη διαδικασία με την οποία οι φίλαθλοι, μέσω της VIVA, μπορούν να βάλουν το ΑΜΚΑ τους, προκειμένου να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (και όχι μόνο).

Για την υποβολή του ΑΜΚΑ, ο φίλαθλος πρέπει να προσπεράσει το πρώτο πεδίο ID (πάνω αριστερά στην εικόνα 1), το οποίο δεν αφορά στην Κάρτα Φιλάθλου.

Αφού πατήσετε το πεδίο «Συνέχεια», επιλέγετε το πεδίο «Τύπος Πιστοποιητικού» (αριστερά στην εικόνα 2) και στη συνέχεια πληκτρολογείτε το ΑΜΚΑ σας στο πεδίο «Αριθμός Πιστοποιητικού» (δεξιά στην εικόνα 2), προκειμένου να εκδώσετε το εισιτήριό σας.

Διευκρίνιση για την Κάρτα Φιλάθλου του Άρη

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου και διευκρινίζει τα κάτωθι, για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης.

Οι φίλοι του συλλόγου που θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου μόνο από την πλατφόρμα της TicketMaster στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005079.html

Οι φίλοι του συλλόγου που θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας για τα παιχνίδια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου μόνο από την πλατφόρμα της VIVA στην παραπάνω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-aris-2020-21/

Η Κάρτα Φιλάθλου διατίθεται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Παπαναστασίου, αλλά και από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00.

To Top