ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τούμπα η προπόνηση της Μακάμπι

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αύριο το απόγευμα (18:30) θα προπονηθεί στο στάδιο της Τούμπας.

Με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Τελ Αβίβ, η διοίκηση της Μακάμπι αποφάσισε να ταξιδέψει η ομάδα από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει εδώ την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άρη.

Οι ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν προς το Νότιο Τελ Αβίβ οδήγησαν την Μακάμπι στην απόφαση να επισπεύσει την αναχώρησή της για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του δεύτερου αγώνα κόντρα στον Άρη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχεται σήμερα στις 15:30 στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και ήρθε σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κάνει προπόνηση αύριο στο στάδιο της Τούμπας. Το απόγευμα της Τετάρτης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η απόφαση του συλλόγου ήρθε μετά τη διακοπή της χθεσινής προπόνησης όταν σήμανε συναγερμός στο Τελ Αβίβ, που ανάγκασε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να καταφύγουν στους προστατευόμενους χώρους. Ο σύλλογος θεωρεί ότι κυρίως προς όφελος των ξένων παικτών, που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα στο Ισραήλ σε περιόδους κλιμάκωσης της κατάστασης ασφαλείας, είναι καλύτερο να κάνει την προετοιμασία για το παιχνίδι μακριά από την ένταση που υπάρχει στο Ισραήλ.

To Top