«Σπάει το ρόδι» στο Παλέ (17.00) κόντρα στο Μαρούσι!

Ο Άρης μπαίνει σήμερα (17.00) σε έναν πολύ δύσκολο μήνα από αγωνιστικής και όχι μόνο άποψης. Υποδέχεται το Μαρούσι στο πρώτο από τα εννιά ματς (!) που έχει να δώσει τον Ιανουάριο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι το πρώτο παιχνίδι του 2012 απέναντι στην μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα…

Αυτά τα παιχνίδια είναι που κρύβους τις… αποτελεσματικότερες “νάρκες”. Το Μαρούσι δεν έχει νίκη φέτος, όμως διαθέτει παίκτες που έχουν κερδίσει μέσα στο Αλεξάνδρειο τον Άρη, ακόμα και πέρσι όταν στον πάγκο του ήταν το τεχνικό τιμ των κίτρινων, Αλεξανδρής – Μανωλόπουλος. Όποιος από τους παίκτες του Άρη υποτιμήσει το Μαρούσι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το πληρώσει, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια προδιάθεση.

Άλλωστε και ο Άρης βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία με μόλις τρεις νίκες σε εννιά αγώνες που έχει δώσει και θέλει να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που έχει ως το τέλος του πρώτου γύρου (Μαρούσι, Περιστέρι εντός, Ρέθυμνο εκτός) για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος από το κακό ξεκίνημα.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για τον Αλεξανδρή. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Μπόγρη, που είχε υποστεί διάστρεμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει εκτός κατά πάσα πιθανότητα και κόντρα στο Ρέθυμνο την Κυριακή. Νοκ άουτ από το σημερινό παιχνίδι έχει τεθεί και ο Νταν Μαυραειδής που ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον ώμο, δεν μπορούσε καν να σουτάρει προχθές, αλλά λογικά θα επιστρέψει με το Ρέθυμνο. Στο παρκέ θα βρεθεί ο Δημήτρης Τσαλδάρης, αλλά κι αυτός δεν είναι 100% έτοιμος, αφού είχε διάταση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού του και προπονήθηκε πιο συντηρητικά.

Το Μαρούσι με τους πρώην “κίτρινους” Γκαγκαλούδη, Κόμματο, Χαριτόπουλο θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τους ξένους Αποντάκα, Μακ Κόι και Κοχαντάρεβιτς, εκτός κι αν τα βρει σήμερα η διοίκησή του με τον Τζάρεντ Χόμαν για την οφειλή που υπάρχει και εκδοθούν τα δελτία από την ΕΟΚ, αφού θα έχει αρθεί το απαγορευτικό από τη FIBA.

To Top