ΜΠΑΣΚΕΤ

“Σπάει” το φράγμα των 1.000 διαρκείας, ο μπασκετικός Άρης έδειξε ότι αξίζει τη στήριξη του κόσμου

Ο μπασκετικός Άρης προσπαθεί να σταθεί όρθιος στο διπλό του στόχο του: μια ομάδα ανταγωνιστική που θα “ματώνει” στο παρκέ, προσφέροντας θέαμα που θα ευχαριστεί τον κόσμο, αλλά παράλληλα και ένας σύλλογος που επιδιώκει την οικονομική του εξυγίανση.

Ειπώθηκε κατά κόρον και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έπειτα από τη μεγάλη νίκη, ότι κόσμος και ομάδα βαδίζουν μαζί. Είναι δεδομένο ότι η στήριξη των φιλάθλων είναι καταλυτικής σημασίας, το “υπερόπλο”, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χάρης Παπαγεωργίου.

Ήδη, ο αριθμός των διαρκείας έχει φτάσει τα 900 εισιτήρια κι θεωρείται θέμα χρόνου να “σπάσει” το φράγμα των 1.000, με βάση την αυξητική τάση που υπάρχει. Πέρσι χαρακτηριστικά τα εισιτήρια, μαζί με αυτά του β’ γύρου, πλησίασαν τα 1.500.

Φέτος όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έδειξε ότι αξίζει αυτήν την στήριξη του κόσμου (κάτι που φάνηκε και πέρσι), όπως κατέγραψε και η σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με το “καλημέρα”, με τον χρόνο να είναι σύμμαχος, μια και αναμένεται ακόμη περισσότερο το δέσιμο των παικτών, αλλά και η ενίσχυσή της.

To Top