ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπανός σε παίκτες: “Πάμε στο Ηράκλειο για την πρωτιά…”

Ο αυριανός αγώνας με τον ΟΦΗ, πρόκειται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, παρότι το αρχικό ζητούμενο που ήταν η άνοδος, έχει ξεκαθαρίσει με τον Άρη και τους Κρητικούς να βαδίζουν χέρι-χέρι προς την μαθηματική εξασφάλισή της.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Το πρώτο ραντεβού των «κιτρινόμαυρων», ενόψει της αυριανής αναμέτρησης δόθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, εκεί όπου ο Δημήτρης Σπανός, μίλησε στα αποδυτήρια, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη της ομάδας, ζητώντας παράλληλα την προσοχή των ποδοσφαιριστών του για το αυριανό ματς στο Ηράκλειο.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε στο ματς με την Δόξα, πήραμε τη νίκη, χαροποιήσαμε τον κόσμο μας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να απολαύσουμε το κάθε ματς από εδώ και στο εξής.

Όχι να παίζει ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά μέσα από την ομαδική προσπάθεια, να χαρούμε το υπόλοιπο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στο Ηράκλειο είναι να κερδίσουμε, γιατί οφείλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση», τόνισε μεταξύ άλλων, ο 48χρονος προπονητής.

To Top