ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μία αλλαγή σε κάθε γραμμή…

Οριστικές αποφάσεις για το πως θα παρατάξει τον Άρη στο αυριανό ματς με τον ΟΦΗ, πρόκειται να λάβει κατά τη διάρκεια της σημερινής δεύτερης και… τελευταίας προπόνησης των «κιτρινόμαυρων», για την προετοιμασία… εξπρές ενόψει Κρήτης, ο Δημήτρης Σπανός.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο 48χρονος κόουτς, θα προχωρήσει σε ένα συγκρατημένο ροτέισον, προκειμένου να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα του από τη στιγμή που θα είναι το δεύτερο δύσκολο ματς, μέσα σε μόλις ένα τετραήμερο.

Επί της ουσίας, θα προχωρήσει σε μία αλλαγή σε κάθε γραμμή. Για την ακρίβεια, θέση στο αρχικό σχήμα, διεκδικεί για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Μανώλης Τζανακάκης, προκειμένου να ξεκουραστεί ο Χρήστος Μπούρμπος, καθώς ο Δημήτρης Σπανός, θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του νεαρού Κρητικού μπακ.

Επιπρόσθετα, στη διάθεση του Αιγιώτη προπονητή έχει τεθεί εκ νέου, ο Χουσεΐν Μουμίν, καθώς εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, από την συμπλήρωση επτά κίτρινων καρτών. Mάλιστα, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κιόλας. Ο παρτενέρ του «παίζεται», μεταξύ Λευτέρη Ιντζόγλου και Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Από εκεί και πέρα, για την επιθετική τετράδα, υπάρχει η σκέψη χρησιμοποίησης του Άγγελου Χαντί στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα. Είναι ένα γήπεδο που γνωρίζει και είναι λογικό να έχει συγκριτικά με τους υπόλοιπους, ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς πριν τον Άρη αγωνιζόταν στους Κρητικούς, από τους οποίους αποχώρησε, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων.

To Top